Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Σύνθημα που ακούστηκε απο καρναβαλικό γκρούπ στην Πάτρα....
...."πίσω να γυρίσουν οι έλληνες φαντάροι απ το Αφγανιστάν ....ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΑ..."
Ελληνες νέοι φοιτητές το φώναζαν, αυτά τα κολόπαιδα που αύριο θα κυβερνήσουν αυτή τη χώρα.
Βοηθειά μας!
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Δεν νομίζω ότι αφορά μόνο τσογλάνια αλλά ειδικά σε ορισμένα θέματα όπως το στράτευμα, η ελληνική κοινωνία είναι πολύ αυστηρή εκ παραδόσεως. Δηλαδή ακόμη κι αν υποστήριζαν την επέμβαση στο Αφγανιστάν εξίσου σκληρό θα ήταν και το "ή ταν ή επί τας" αλλά αυτό παίζεται "στάνταρ άσσος" στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Άνθρωποι των άκρων βλέπεις. Για να μην είμαστε πληκτικοί.
|
Dr. Jung

|
|
Υ.Γ
Αφού δεν σε κάψανε στα καρναβάλια προβλέπω ακόμη χειρότερο τέλος στην άθλια και κίναιδη ζωή σου σαρδανάπαλε. Πάμε Χίο το καλοκαίρι που έχει παράδοση στους πειρατές, έτσι κι αλλιώς μας έχουν ήδη επικηρυγμένους και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα τώρα που μάθαμε τα λημέρια. Έχουμε στην παρέα εως και 80χρονο που καβαλάει GSXR, οπότε είναι σίγουρο πως μπορεί να χρειαστεί να ντυθείς νοσοκόμος γιατί πειραματιζόμαστε επάνω σε κάποιο project με καινούργια cocktail. Αν δεν του έχουν βάλει γάντζο μέχρι το καλοκαίρι πάμε στο πυργόσπιτό του να μας κεράσει μπύρες. Οι τσιγγουναραίοι είναι σπάνιο είδος και έχουν πλάκα, παραδέχομαι όμως πως είναι γενναίοι. Μετά το τέλος της τελετής θα σου κάνουμε tattoo με τον πατροπαράδοτο τρόπο των πειρατών, δηλαδή με σπαθί.
|
Sardanapalos
member

|
|
Ναι αλλά με ποιό θράσσος και θάρρος αυτά τα τσογλάνια φώναξαν κάτι τέτοιο; Δεν φοβήθηκαν τους διπλανούς τους, τους θεατές, κάποιον που ίσως έχει παιδί στο Αφγανιστάν; Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ βαθύ και η κοινωνική μας συμπεριφορά πάρα πολύ ρηχή.
Για πρώτη φορά στή ζωή μου αν ήμουν μπροστά και είχα αυτόματο θα έκανα μανάδες δίχως γυιούς, χωρίς ενδοιασμούς και τύψεις.
Ετσι για να σπάσουμε και λιγάκι την ανία!
|
Dr. Jung

|
|
Στο Αφγανιστάν έχει μερικούς μισθοφόρους σαρδανάπαλε, δεν έχει ελληνικά στρατά. Παρότι θα χρειαζόμασταν 12 ώρες για τον πλήρη έλεγχο της Αφγανικής επικράτειας δεν ενδιαφερόμαστε γιατί έχει ξηρό κλίμα. Τους τα χαρίζουμε τα οικόπεδα.
--------------------
|
Sardanapalos
member

|
|
Ευχαρίστως να πάμε και μετά να μπούμε στο πειρατικό και γιαλό - γιαλό να φέρουμε σβάρνα τη Μαύρη Θάλασσα μπάς και πετύχουμε πουθενά εκείνη τη χαμένη ψυχή, να του κάνουμε κι αυτού τατουάζ -όπου θέλει- και να τον πάρουμε μαζί μας τραγουδώντας όλοι μαζί ..."Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν....."
|
SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
|
|
Quote:
Δεν νομίζω ότι αφορά μόνο τσογλάνια αλλά ειδικά σε ορισμένα θέματα όπως το στράτευμα, η ελληνική κοινωνία είναι πολύ αυστηρή εκ παραδόσεως
Peri tsoglanarewn milame Doctor. Tsoglanarewn me patenta. Enantia ston polemo lene alla sou spane to kefali kai tin vitrina mazi. Enantia sto katestimeno alla pernoun grammi apo to opoio komma.
SVATS
An eimoun sta pramata kana dyo meres tha tous evaza se katanagastika erga na katharisoun ligo apo ta skoupidia merikoi kai oi alloi na gyrizoun gennhtries ( manivela ) gia na exoume hlektriko.
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|
Sardanapalos
member

|
|
Quote:
tha tous evaza se katanagastika erga
Τώρα μιλάς τη γλώσσα μου, εύγε νέε μου!!!
|