Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Προχθές το βράδυ στις ειδήσεις του Ευαγγελάτου και με αφορμή την σύλληψη του τέρατος των Αυστριακών Αλπεων, αφού προβλήθηκε σχετικό βίντεο με τις διακοπές του στην Ταϊλάνδη, τον λόγο έλαβε μια σχετικά νέα κυριούλα, δικηγόρος Αθηνών και σίγουρα υποψήφια δικαστής (γιατί κάτι τέτοιοι αναρριχώνται -αξιοκρατικά-) της οποία το όνομα δεν θα χαλάσω μελάνι για να αναφέρω ή φαιά ουσία για να θυμηθώ.
Η εν λόγω λοιπόν μεγαλωμένη με τα δήθεν ελληνοχριστιανικά ιδεώδη κυρία, σύγχρονη "ευρωπαία", ίσως και ψιλολεσβία αλλά σίγουρα υπέρμαχος της ρίψης των ομοφυλοφύλων στην αρένα, αποστόμωσε τους πάντες όταν με το δικηγορίστικο ύφος της πέταξε την μ@λακία της....
- "Ε, τι περιμένετε απο έναν πατέρα που πήγε διακοπές στην Ταϊλάνδη, να μην βιάζει τα παιδιά του ή να μην είναι τουλάχιστον παιδεραστής"?!!!!!
Ενα 68% των τηλεθεατών θα συμφώνησε μαζί της. Οχι όμως και ένας ψυχίατρος που βρισκόταν σε άλλο παράθυρο και ξεσπάθωσε λέγοντας...
- "Τι λέτε μαντάμ, είναι μυαλά αυτά που καουβαλάτε; Και γω έχω πάει στην Ταϊλάνδη, τι θα πεί αυτό πως είμαι παιδεραστής"?
Και συμπληρώνω κι εγώ.....
- Μωρή κόφα κι εγώ έχω πάει στην Ταϊλάνδη, μια για δουλειές και μια μπουρδελότσαρκα και θα ξαναπάω εντός των ημερών, μήπως είμαι παιδεραστής ή ακόμα τίποτα χειρότερο; Και αν ναί, πως το αποδεικνύεις εσύ μωρή πατσαβούρα που είσαι και δικηγόρος και αυριανή δικαστής -θεός φυλάξει- και προσάπτεις τέτοιες κατηγορίες σε εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται αυτή τη χώρα καθημερινά και στην πλειοψηφία τους οικογενειακώς;
Ο Θεός να φυλάξει την Ελλάδα κύριε Πανάθα, όχι απο αυτούς που είναι πάνω απο τα 50 αλλά απο αυτούς που η λογική και ο προσανατολισμός τους έχουν εγκαταλείψει ή καλύτερα δεν τους ανακάλυψαν ποτέ!
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Αποδεδειγμένα ένας τεράστιος αριθμός Ευρωπαίων παιδεραστών προτιμά τις διακοπές σ' αυτές τις χώρες, που δεν έχουν τον θεό τους (εντάξει κι άλλοι είναι φτωχοί αλλά δεν πουλάνε τα παιδιά τους).
Μάλιστα η Ιντερπόλ τους φακελώνει για καλό και για κακό, οπότε αν έχεις μέσον από την Μοσάντ καλύτερα να το αξιοποιήσεις. Πες πως πήγες να βρεις πρώην Ναζί.
Τώρα εντάξει, κι εγώ θέλω να πάω Μαρόκο αλλά προς το παρών βολεύομαι και στα Ζωνιανά.
|
Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Εντάξει δεν ξέρω για τεράστιο αριθμό αλλά σίγουρα ένα σημαντικό μέρος των αμερικανοευρωπαίων τουριστών παραθερίζει εγκληματικώς ανωμάλως. Αρκετοί συλλαμβάνονται, άλλοι την σκαπουλάρουν προσωρινά, όλοι τους όμως μια μέρα θα πληρώσουν. Ο Θεός έχει μεριμνήσει και γι αυτό!
Οντως στο τελευταίο μου ταξείδι γνωρίστηκα καλύτερα με τον Γερμανό ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου μου, ο οποίος ανήκει και στην αστυνομία αλλοδαπών που είναι μονάδα της τοπικής αστυνομίας και μου είπε πως έρχονται εποχές που σφύζουν τα Σόδομα και τα Γόμορα απο πράκτορες της Ιντερπόλ, του FBI, ακόμα και της Μοσάντ και πολλές φορές τον χρησιμοποιούν για μεταφραστή σε συλλήψεις με τη συνεργασία των διωκτικών αρχών της χώρας. Ολοι αυτοί όμως ακολουθούν ίχνη και καρφωτές απο τις χώρες τους γιατί κανείς δεν πάει να βρεί παιδάκια στα τυφλά, πάνε συστημένοι απο πρίν. Πάντως όσοι πιάνονται εύχονται να τους πάνε στο Γκουαντάναμο παρά στις φυλακές της ΝΑ Ασίας.
Δεν μπορεί όμως κανείς να στιγματίσει κανέναν ατομικά ή ακόμη χειρότερα συνολικά, ούτε και να κατηγορήσει το τέρας των Αλπεων πως πηγε να εγκληματίσει εφόσον κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει ούτε η Ιντερπόλ, πόσο μάλλον η ελληνις προβιά που παριστάνει την δικηγόρο. Ετσι λέει ο Νόμος.
Φυσικά θα ήταν αστείο να περιμέναμε έστω και μια επίπληξη απο τον Δικηγορικό Σύλλογο, στην πλειοψηφία τους παλιοτόμαρα είναι όλοι με λίγες μόνο εξαιρέσεις.
Μεταξύ μας.....
Είπες τίποτα για Μαρόκα και Ζωνιανά; Για ξαναπέστο γιατί ψοφάω για παρέλαση.
|
|