denn1s
Silent friend
Reged: Wed
Loc: Canada,Ontario
|
|
8A H8ELA NA EYXI8W GIA THN KYRIAKH POU EINAI H GIORTH TIS MHTERAS ,, SE OLES TIS MHTERES EDW STO OMOGENEIA NA EXETE PANTA THN AGAPH APO TA PROSOPA POU AGAPATE,YGEIA KAI EYTIXIA STHN ZWH SAS, ,KAI SAS AKSIZEI ENA MEGALO MPRAVO GIA THN TOSO KALH PROSFORA SAS STHN ZWH OLWN AUTWN POU KATA KAPOIO TROPO TOUS AGGIZETE.
HAPPY MOTHERS DAY 
APO TON MAKRINO KANADA ME AGAPH ....
-------------------- Womans faults are many ...
But Man Have Only 2
Everything They SAY And Everything They DO
|
Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Να ευχηθώ κι εγώ σε όλες τις μητέρες και ειδικά στη δική μου, που παρά την ηλικία της πιάνει τη ζωή και την στίβει και ακόμα με υποδέχεται με το αιώνιο χαμόγελο στα χείλη, παρ' όλες τις αγωνίες που την γεμίζω κάθε λίγο και λιγάκι.
Προχθές πριν φύγω για ταξείδι με ρώτησε ήρεμα-ήρεμα αν αποφάσισα τι θα κάνω....όταν μεγαλώσω!
Γειά σου ρε μάνα λεβέντισα, μακάρι να σού 'χα μοιάσει στο μικρό το δαχτυλάκι!!!
HAPPY MOTHER'S DAY
--------------------
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Quote:
Προχθές πριν φύγω για ταξείδι με ρώτησε ήρεμα-ήρεμα αν αποφάσισα τι θα κάνω....όταν μεγαλώσω!
Έχει απελπιστεί η γυναίκα, εδώ μια φωτογραφία με λουλούδια έβαλες και αυτή είναι από το Α' νεκροταφείο Αθηνών. Πάλι καλά που δεν της πήγες στεφάνι την πρωτομαγιά.
Δε ξέρω που πας και τι κάνεις Περικλή μου αλλά να αποφεύγεις τις ανθοσυνθέσεις μπουκέτων γιατί θα δώσεις καμιά μέρα σε καμία Ισραηλινή της Μοσάντ και θα σ'αρχίσει στην φάλαγγα με τριαντάφυλλα.
-------------------- Nihil sub sole novum
|