Notos

Reged: Wed
Loc: MA / FL
|
|
Να μιλησουμε για κανα θεμα ποιο κεφατο. Να γελασουμε λιγο;
Πολυ βιντεο-κλιπ, πολυ κοντρα και ελαχιστο χαβαλε.
Το φορουμ θελει επειγοντως μια δοση γελιου και μια δοση καλωσυνατης πλακας αναμεσα στα μελοι.
Προτεινω ενα directory "χαβαλε" με μετρο...
Να κανουμε κατι να μπαινουμε εδω και να περναμε καλα.
Καντε καμμια προταση να γινουμε ποιο ωραιοι γενικως. Αφηστε τις κοντρες και ας γινουμε μια καλη και ευθυμη παρεα!
Αλλα δυο directory που προτεινω ειναι " Ιστοριες απο Διακοπες στην Ελλαδα και στον κοσμο" και directory "οργανωσης εκδρομων, διακοπων και συναντησεων μελων"
Να λοιπουν τα αρνητικα και ειρωνικα σχολια παρακαλω. Ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο εδω μεσα.
Καντε καμμια προταση να βρουμε ποιο σωστους λογους να ειμαστε μελοι εδω.Ολα πρεπει να καλυτερευουν με τον καιρο...
Αντε καιρος ειναι!!!!
Καλη χρονια!
-------------------- If you want to be a Great Nation some day...
start acting like one today!!!
|
Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Ας αρχίσει πρώτος ο ακατανόμαστος που είναι και ο πιό αντικοινωνικός.
Αλλά ο κακός προφήτης Σαρδανάπαλος προβλέπει το ξεδίπλωμα 5μετρου σεντονιού προς απαντησή σου φίλε Νότε.
Για πές μας τώρα πως τα πέρασες τα Χριστούγεννα και κατά που τράβηξες στην πενέμορφη γη της επαγγελίας;
--------------------
|
Notos

|
|
Νεα Υορκη ημουν, πηγα στο Empire τον ουρανοξυστη, στο Rockfeler center, στην πεμπτη λεωφορο, στο Times square, μετα Astoria στον "Μπαρμπα Γιωργο τον ξενυχτη" μετα "Κολωνακη" για φραπε και αυτα.
Ωραια περασαμε αλλα δαγκωσαμε το.... απ το κρυο. Ειδικα επανω στον ουρανοξυστη ηταν φοβερο το κρυο, και πλακωσε και χιονονερο, απιστευτος αερας...
Ολα καλα ομως.
Πειτε τι θελετε να κανουμε εδω μεσα, θελετε πλακες, ταξιδιαρικες ιστοριες, να οργανωθουμε ωστε να μπορεσουμε να βρεθουμε μερικοι καπως καπου; Ολα παιζονται αμα θελουμε. Καιρος ειναι να κανουμε κατι διαφορετικο επιτελους!!!
|
Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Quote:
Νεα Υορκη ημουν, πηγα στο Empire τον ουρανοξυστη, στο Rockfeler center, στην πεμπτη λεωφορο, στο Times square, μετα Astoria στον "Μπαρμπα Γιωργο τον ξενυχτη" μετα "Κολωνακη" για φραπε και αυτα.
Ο "Μπάρμπα Γιώργης" δεν είναι και οτι το καλύτερο. Προ διετίας μπήκα στην κουζίνα ψάχνοντας τον σερβιτόρο και οι κατσαρίδες έκαναν παρέλαση μεσα στις μπασκέτες με το ψωμί. Φυσικά τα παράτησα και έφυγα.
Πάντως αν πήγαινες και στο Radio City Music Hall θα αποζημιωνόσουν και με το παραπάνω για το κρύο που έφαγες!
Να είσαι καλά να πάς και του χρόνου!!
--------------------
|
thepsilos
Journeyperson

Reged: Sun
Loc: Athens, Greece
|
|
Sumnfonw!!!
|
Giorgos
Admin

Reged: Mon
Loc: New York
|
|
Egw sou exw pei, EIDOPOIHSE ME otan eisai NY kai kernaw kafedaki.
-------------------- Greek Singles - Omogenia Singles Join now for Free
http://www.omogeniasingles.com
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Άντε πια παλικάρι μου. Θα τον κεράσει κανένας άλλος στο τέλος.
|
double trouble
Silent friend
Loc: Frobisher Bay
|
|
Your proposal is very interesting Notos and thank you for being positive. All the best!!
P.S Sardanapale keep your comments gia ton Barba Giorgh to the appropriate section. Happy new year and loosen up!
|
Maria Seferou
Member

Loc: Attiki, Hellas
|
|
Despite της Μαρίας τα "ΟΥΑΙ", Ο άγιος Notos θέλει χαβαλέ, Κι ο ίδιος έθεσε ψηλά τη nota, Με avatar multi-colė, Κι έχει κερδίσει τώρα έναν καφέ! Μιλάμε για χουβαρνταλίκι, OLEOLE!!!
-------------------- "Without a firm idea of himself and the purpose of his life, man cannot live, and would sooner destroy himself than remain on earth..."
FYODOR DOSTOYEVSKY
|
Notos

|
|
Παραπονιαρα μου εσυ...
Βρε Μαρακι, γραψε οσα ΟΥΑΙ θες. Ειδες να απανταει κανεις; Ο κοσμος εχει κουραστει απο τα τοσα πολλα αρνητικα που συμβαινουν στην γη. Τι να συζητησουμε εμεις του φορουμ;
Ωραια και πες οτι μιλησαμε για το Ιρακ, και για την απανθρωπια, και για το καθε τι στραβο στον κοσμο...
Τι περιμενεις να βγει απο μια τετοια συζητηση; Λες να βγουμε ολοι καλυτεροι, η ποιο συνειδητοποιημενοι;Η περιμενεις να γινει ενα θαυμα και ξαφνικα να αλλαξει ο κοσμος επειδη εμεις οι δεκα εδω της ομογενειας καναμε μια συζητηση;
Ολοι μας ξερουμε σε τι χαλια εποχη ζουμε, και ολοι μας ξερουμε πως οτι και να κανουμε δεν μπορουμε να αλλαξουμε κατι. Οσο υπαρχει ανθρωπος παντα θα υπαρχει αδικια. Ετσι ηταν, ετσι ειναι, και ετσι θα ειναι.
Αυτα που γραφεις τα ΟΥΑΙ σωστα ειναι και καλα κανεις και τα γραφεις αλλα ποιος ν ασχοληθει με δαυτα; Δεν ξερεις οτι ζουμε στην εποχη του computer, video games, flat screen tv's, ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΙΠ, στην εποχη του ipod, στην εποχη που ο κοσμος δεν θελει να ασχοληθει με οτιδηποτε θλιβερο γινεται γυρω του;
Τα χαπια του παγκοσμιου αποπροσανατολισμου τα περνουμε ολοι μας πλεον μετα χαρας. Ολοι ασχολουμαστε με πραγματα που μας δινουν καποια υποτυπωδη και ψευτικη χαρα της ωρας, μεσω ταινιων, αθληματων, βιντεο παιχνιδιων, φορουμ, μουσικης...
Τι να κανουμε ρε Μαρια; Να κανουμε φιλοσοφικη συζητηση που δεν οδηγει σε καμμια λυση; Θες ντε και καλα να βγαλεις χολη απο το μακρυ και το κοντο του καθενος μας;
Να σπασουν τα νευρα σου για πραγματα που κανεις μας δεν μπορει να αλλαξει; Να γραφουμε για τις αδικιες και τα ασχημα της γης να τα αναλυουμε και τι θα βγει;
Ειμαστε εμεις σε θεση να κανουμε κατι για την ανθρωποτητα; Μονο μια κουβεντα μπορουμε να κανουμε αρχικως, και μετα θα αρχισουμε να τσακωνομαστε να λεμε ο ενας τον αλλον εβραιο, χουντικο, κουμμουνι, φιλο-Αμερικανο, Τουρκο, Αλβανο...
Συυγγνωμη που σου δειχνω καθαρα ποσο δυσκολο ειναι αυτο που περιμενεις να βρεις εδω μεσα και παντου αλλα εγω ετσι το βλεπω.
Μακαρι να ειμαι λαθος βεβαια και ξαφνικα να γινουμε ολοι μας δυναμικοι αγωνιστες και ανθρωποι με πυγμη ετοιμοι να φτιαξουμε τον κοσμο.
Μεχρι τοτε ομως εγω θα γραφω τα δικα μου και θα ελπιζω οτι μεσω του χαβαλε θα καλυτερευσω τον κοσμο.
Ο καθενας μας οτι μπορει κανει!!!
|
Maria Seferou
Member

|
|
Τελικά δεν είσαι κακό παιδί, Notos, Και όταν θέλεις να κουβεντιάσεις πολιτισμένα τα καταφέρνεις μια χαρά. Συμφωνώ σε πολλά απ' αυτά που λες, αλλά οι τσακωμοί και η μισαλλοδοξία είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας από αρχαιοτάτων χρόνων. Εκείνο που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα. Άλλος τη βρίσκει στο χαβαλέ και στην πλάκα, άλλος εκτονώνεται με εθνικιστικές κορόνες, άλλος με πολιτικό φανατισμό, άλλος με τη φιλοσοφία, κλπ. Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο εξελίξιμο κι έχει την τάση να ψάχνεται και να σκέπτεται. Αν το ρίξουμε όλοι στην πλάκα και στο χαβαλέ τότε εκεινοι που κυβερνούν θα μας συντρίψουν εντελώς. Τέλος πάντων, σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις στο Omogenia.com και να περνάς καλά. Όσο για το avatar που έχεις επιλέξει, σαν γυναίκα με προσβάλλει. Οι γυναίκες δεν είναι απλώς κρεάτινα αντικείμενα που υπάρχουν για την ευχαρίστηση των ανδρών (αν και φοβάμαι ότι πολλές αυτό πιστεύουν πως είναι...). Οι γυναίκες, φίλε Notos, είναι ανθρώπινα όντα με πνευματική υπόσταση όπως και οι άνδρες. Και αυτή η πνευματική τους υπόσταση έχει τις δικές της απαιτήσεις και τα δικά της πνευματικά ενδιαφέροντα. Το να γράφω αυτό που νομίζω πως είναι σωστό και χρήσιμο, άσχετα με το ποιος με διαβάζει και ποιος συμφωνεί, είναι για μένα πηγή μεγάλης ψυχικής ικανοποίησης. Έτσι πιστεύω ότι το πέρασμά μου από τη ζωή έχει κάποιο νόημα. Επειδή αύριο είναι η τελευταία ημέρα του 2007 και έχω αποφασίσει να απέχω από το Omogenia.com τον καινούργιο χρόνο, διότι δεν θέλω να μου γίνει εθισμός χωρίς νόημα, σε χαιρετώ και σου εύχομαι ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ για τον καινούργιο χρόνο.
-------------------- "Without a firm idea of himself and the purpose of his life, man cannot live, and would sooner destroy himself than remain on earth..."
FYODOR DOSTOYEVSKY
|
USAfilofovos
enthusiast

Loc: Μαύρη Θάλασσα
|
|
Quote:
Επειδή αύριο είναι η τελευταία ημέρα του 2007 και έχω αποφασίσει να απέχω από το Omogenia.com τον καινούργιο χρόνο, διότι δεν θέλω να μου γίνει εθισμός χωρίς νόημα, σε χαιρετώ και σου εύχομαι ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ για τον καινούργιο χρόνο
...Χειρότερα βρίσκεις εύκολα, καλύτερα - όχι και τόσο. Ένας σκεπτόμενος Έλληνας παραπάνω εδώ μέσα δεν βλάπτει. Όταν άρχισε ο ΒΠΠΚΚ (β΄Περσικός πόλεμος του κόλπου με τον Κόλπο) το 2003 μερικές φορές είχα την εντύπωση πως οι Έλληνες στο φόρουμ αυτό ήμασταν μειοψηφία... Αποδείχτηκε αλήθεια.
--------------------
|
Maria Seferou
Member

|
|
USAfilofovos,
Έχω πολλά να γράψω, αλλά από το να κάνω μονολόγους ή διάλογο κωφών ή να γίνομαι αντικείμενο χλευασμού και αποδέκτης ύβρεων, όπως συνέβη συχνά στο παρελθόν και μου έκοψε τον αρχικό ενθουσιασμό, προτιμώ να αποχωρήσω.
Εξάλλου, το να συνομιλώ με "κουκουλοφόρους", για τους οποίους δεν γνωρίζω τίποτα παρά ένα ψευδώνυμο, είναι ένας ακόμη αποτρεπτικός παράγοντας. Πώς μπορεί να ζεσταθεί μια ατμόσφαιρα μεταξύ κουκουλοφόρων; Αυτά τα φόρουμ δήθεν συζητήσεων με κουκούλες είναι ένα φτωχό, φτωχότατο υποκατάστατο της αληθινής επικοινωνίας για την οποία το κοινωνικό ζώο που λέγεται άνθρωπος διψάει. Όμως πόσο ζεστή, αληθινή και ανθρώπινη μπορεί να είναι μια επικοινωνία πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας; Αυτή η ευρεσιτεχνία των κουκουλοφόρων του Ιντερνέτ, δεν αποκλείεται να είναι σχέδιο σκοτεινών μα πανούργων εγκεφάλων, ώστε οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε αυτά να εκτονώνονται νοητικά και ψυχικά χωρίς όμως να μπορούν να οργανωθούν σε ενεργές ομάδες ακτιβισμού κατά της σήψης, της διαφθοράς και των ύπουλων μεθοδεύσεων της παγκοσμιοποίησης. Άγνωστοι και συχνά εχθρικοί ο ένας προς τον άλλο, οι φορουμτζήδες χάνουν πολύ χρόνο και ενέργεια για το τίποτα. Εδώ με κατηγόρησε κάποιος από εδώ μέσα ότι γράφω με το πραγματικό μου όνομα γιατί επιδιώκω, λέει, τη δημοσιότητα. Μ' άλλα λόγια, η κουκούλα έχει καθαγιαστεί ως το norm! Γι' αυτούς και γι' αυτούς τους λόγους, αλλά και επειδή δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο, θα προσπαθήσω να μείνω πιστή στην υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου, αν και γνωρίζω ότι στην αρχή θα ελλοχεύει ο πειρασμός της επιστροφής. Ίδομεν... Σου εύχομαι καλή χρονιά και δύναμη στον αγώνα που κάνεις για τις ιδέες σου.
FYODOR DOSTOYEVSKY
|
Dr. Jung

|
|
Quote:
Αυτή η ευρεσιτεχνία των κουκουλοφόρων του Ιντερνέτ, δεν αποκλείεται να είναι σχέδιο σκοτεινών μα πανούργων εγκεφάλων, ώστε οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε αυτά να εκτονώνονται νοητικά και ψυχικά χωρίς όμως να μπορούν να οργανωθούν σε ενεργές ομάδες ακτιβισμού κατά της σήψης, της διαφθοράς και των ύπουλων μεθοδεύσεων της παγκοσμιοποίησης.
Oι άνθρωποι που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα φορώντας μαύρα μετά τις φωτιές ήταν ψευδώνυμα που κινητοποιήθηκαν μέσω του ίντερνετ, που θέλοντας και μη δίνει νέα διάσταση στον ακτιβισμό. Είναι τόσο χρήσιμο μέσο, όσο και δολερό, όπως και όλα τα άλλα ΜΜΕ βέβαια, αλλά τουλάχιστον έχεις την χαρά της interactive συμμετοχής. O χωροφύλακας που κρατάει τα τεφτέρια και τα φάκελα με τα ονόματα και τα φρονήματα στο χωριό, πάει περίπατο. Τώρα κρατάει cd's. Άσε που μπορεί να τρέμουν τα χέρια του.
|
USAfilofovos
enthusiast

Loc: Μαύρη Θάλασσα
|
|
Quote:
Έχω πολλά να γράψω, αλλά από το να κάνω μονολόγους ή διάλογο κωφών ή να γίνομαι αντικείμενο χλευασμού και αποδέκτης ύβρεων, όπως συνέβη συχνά στο παρελθόν και μου έκοψε τον αρχικό ενθουσιασμό, προτιμώ να αποχωρήσω.
Μια από τις πιο καλές τακτικές είναι η "μένω μέχρι να φύγω" τουλάχιστον αυτό λέει η δική μου πείρα και όχι μόνο για τα φόρουμ...
Quote:
Αυτά τα φόρουμ δήθεν συζητήσεων με κουκούλες είναι ένα φτωχό, φτωχότατο υποκατάστατο της αληθινής επικοινωνίας για την οποία το κοινωνικό ζώο που λέγεται άνθρωπος διψάει. Όμως πόσο ζεστή, αληθινή και ανθρώπινη μπορεί να είναι μια επικοινωνία πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας;
Ένα τεχνολογικό επίτευγμα είναι. Ένα "αφηρημένο" καφενείο στις διαστάσεις του κυβερνοχώρου. Μπορεί να πέσει ξύλο και μαχαίρωμα, αλλά μπορεί να γίνει και καλή συνάντηση ανθρώπων. Εγώ μένω στην σχετική "ανωνυμία" κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του διαδικτύου να σου την "μπαίνουν" ακάλεστοι στο τραπέζι σου. Μου έχει συμβεί όμως και μια πραγματική συνάντηση και καλή φιλία μέσα από αυτό το είδος της επικοινωνίας.
Quote:
Εδώ με κατηγόρησε κάποιος από εδώ μέσα ότι γράφω με το πραγματικό μου όνομα γιατί επιδιώκω, λέει, τη δημοσιότητα. Μ' άλλα λόγια, η κουκούλα έχει καθαγιαστεί ως το norm!
Και στο διαδίκτυο ισχύουν όλες οι αρχές της θεωρίας των πιθανοτήτων όπως και στον τρισδιάστατο χώρο μας : Για την ίδια κουβέντα οι πιθανότητες να ακούσεις "μπράβο" ή να φας φάπα είναι σχεδόν ίσες...
Quote:
Σου εύχομαι καλή χρονιά και δύναμη στον αγώνα που κάνεις για τις ιδέες σου.
Καμιά ιδιαίτερη ιδέα. Απλά όπως και στην ζωή έτσι και στο διαδίκτυο, το σπίτι και η αυλή σου είναι αυτονόητο να σου είναι ακριβά. Καλή σου χρονιά και σε σένα. Είτε μπαίνεις είτε όχι εδώ μέσα, θα περνώ πότε - πότε βόλτα από την ιστοσελίδα σου. Είναι όμορφη...
--------------------
|
Notos

|
|
Κι εγω σε ειχα παρει καπως στραβα στην αρχη αλλα τελικα και εγω ενοιωσα πως δεν εισαι αυτο που νομιζα. Οποτε οπως βλεπεις και οι δυο μας πεσαμε εξω.
Το αβαταρ μου ειναι ασχετο με τα πιστευω μου για τις γυναικες. Εδω στο διαδυκτιο μπορεις να διαλεγεις εναν ρολο ειδικα λογω της ανωνυμιας και αυτο ειναι ολο.
Κι εγω στην αρχη οταν εγινα μελος ημουν σοβαρος και εγραφα με συνειδηση, μετα αρχισε ο χλευασμος και η ειρωνια απο διαφορα ποιο παλια μελοι με αποτελεσμα να το γυρισω κι εγω στο δουλεμα και στην ασχημια.
Μαλιστα προκαλεσα και αρκετα παραπονα απο αλλα μελοι που δεν ειχαν καμμια διαθεση να με διαβαζουν και μου εκοψε την προσβαση για ενα μικρο διαστημα ο Γιωργος. Τσαντιστικα κ.τ.λ. αλλα στο τελος συνειδητοποιησα πως οσο κι αν ειχα δικηο ειχα φτασει στο σημειο να φερομαι σαν αλητης κανονικος. Καμμια σχεση δεν εχω με αλητη αλλα αυτη ηταν η αντιδραση μου.
Τελος παντων εγω πιστευω οτι καλα ειναι να μεινεις εδω. Ασχετα απο το οτι παντα θα υπαρχει καποιος να στην λεει.
Ο καιρος παντα δικαιωνει στο τελος και δινει στον καθενα μας οτι του αξιζει. Κι εδω και στην ζωη γενικοτερα.
Μεινε και γραφε γιατι ασχετα απο το οτι σε αποτρεπω να ασχοληθεις με σοβαρα θεματα (για να μην νευριασεις με τους ειρωνες) νομιζω πως πρεπει να αγνοησεις την συμβουλη μου γιατι με σενα εδω στο τελος μπορει τελικα να ξανα βρουμε μερικοι τον καλο μας εαυτο...
Καλη χρονια και ελπιζω ειλικρινα να μεινεις γιατι και εγω σε θεωρω πολυ καλο ανθρωπο.
|
Dr. Jung

|
|
Quote:
Κι εγω στην αρχη οταν εγινα μελος ημουν σοβαρος και εγραφα με συνειδηση, μετα αρχισε ο χλευασμος και η ειρωνια απο διαφορα ποιο παλια μελοι με αποτελεσμα να το γυρισω κι εγω στο δουλεμα και στην ασχημια.
Kαι πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε;
Quote:
Ax bre Ellinares kaumenoi
s ola mesa san kwloi kseskysmenoi!
Na pw ki egw mhn xasw...
peiratako komplexako.
eisai koutsompolako
gay poustarakooooo
As einai den bariese
h fylh mas toxei xese!
Opou den prepei na fytrwnei
kathe Poustrakh na dhlwnei:
"koumparitsam min les etsi to pedi..."
les kai eipame ston peirath
na mas kanei ton analyth!!!
Bre loulouko kane pera
pes prwta mia kalhspera!
Amesws na xwtheis ki esy
san gynaikoula aga mh th!!!
Eiste noumerakia ontws fobera
arrwsta poustrakia paranoika...
kai thylipreph dhthen sklhra antrakia
pou sto telos einai sketa poustarakia!
Einai tragiko kai fobero
na kanoume plaka mesa dw
kai ola ta gay Ellhnakia
na sou spane ta mpalakia..
Loulitsa adelfw Peirath
phgaine na fas kana gav li
na syneltheis bre kario lh
mhn zalizeis ton Notia
me ta gay sou skata.
Loipon gia na teleiwnw
adelfes den gamaw to dhlwnw!
Bres kanenan karavlaxo na se thelei
na se parei kanonika san poustarelh!
Ki allh fora sta dika mou an anakateuteis
to aggistri mou thes den thes tha to geuteis!
Na pernas kala Louiza!!!
Quote:
PHIGENEIA xwriata
den se xwraei h trata
Den se phda kaneis
oute stou xourio
oute sto forum touto dw!!
Quote:
Den se phda kaneis
oso kai na kounitheis.
Mhn trelatheis
oti kai na peis
gynaika dixws xarh
moulara xwris samarh!
Kati thylika tyria ellhnika
gennhma threma feta traxana.
Thyliko feta lousmeno
ki apo pou..t.so ksexasmeno.
Ti na mou peis
pws na to peis?
feta myrizeis eks arxhs.
Ki an se g a..ma kaneis..
einai h Tourkos
h Albanikhs katagwghs...
Ki an pote erwteuteis
araphs thane o erasths!
Sabouro gamhs dhladh!
Giati Ellhnas kanonikos
den se akoumpaei eleos!!!
Mono peos peinasmenou Albanou
mporei na se tyrofystikosh...
IPHIGENEIA Tourkosporiara
eisai mia karakankagia.
Pontia Blaxa ksanthia
eristikh anohth Balkana!
Aυτό είναι ένα από τα πρώτα post, (προς τον USAff):
Quote:
Ta tyria pou phzeis
gidoboske myrizeis
katse na se dw
thn ypaithro na thymhthw.
Boska dw boska ekei
oti kai na kaneis
panta tyri tha bganeis!!
Y.Γ
note εμένα προσωπικά αυτή η διπλοπροσωπία με αηδιάζει. Ίσως επειδή είμαι "στάνταρ" με όλους.
|
Notos

|
|
((((((( notos mallon skotos prepei na legese
NOTOS TRABA STON BORRA NA SYNEL8EIS
θυμίζεις περισσότερο τα αντίστοιχα "προσόντα" του νυν Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και τίποτα περισσότερο.
Ο.Κ. Ω! Νότε!.Συγχώρεσέ με και μην μαίνεσαι ως άγριος ΒΟΡΙΑΣ. Εξ άλλου τα ίδια προσόντα είχε και ο Μέγας Ναπολέων, ιδιαίτερα ολίγον πριν το Βατερλώ.
Αξιοθρήνητε,
Έκανες άθελά σου διάνα.
Έτσι είναι, βοσκός (ποιμήν) είναι ο Έλληνας. Φέρνει τα πρόββατα στην κοιλάδα του Λόγου και του Πνεύματος και τα μετουσιώνει σε ανθρώπους.
Με ανυπολογίσιμη τιμή,
USAff
03.20.2005
Απείρως αξιοθρήνητε,
Έγραψες αξιοθρήνητε:
Ξαναέγραψες αξιοθρήνητε: )))))))))))
Ενα μικρο δειγμα της ειρωνιας των ποιο παλιων σε απαντηση των δικων μου παλιων ποστ. Πολυ πριν να αρχισω την ποιηση...
Μαλλων πρεπει να βαλεις γυαλακια αγορι μου, γιατι δεν τα διαβαζεις ολα, μονο οσα γουσταρεις!!! Εισαι επισης πολυ καλος και δικαιος ανθρωπος φαινεται πεντακαθαρα.
Η στραβομαρα σου ειναι ολοφανερη. Βαλε λοιπον γυαλια μην σκοτωθεις με την μηχανη Νουλακο!!!!
Παω να ξερασω γιατι με ανακατεψες πρωτοχρονιατικα
Ιδια γευση μηνας μπαινει μηνας βγαινει!!!!
Θαυμαστε το εκλεκτο εκτελεστικο οργανο της εξουσιας τον ακριβοδικαιο "Νουλλη" yeah!!!
Ετσι οπως παντα με πολυ αγαπη και δικαιοσυνη το 2008 εδω μεσα στο φορουμ
"Νουλλη Θεε
παρ το φορουμ ρε!!!!"
|
Dr. Jung

|
|
Το "αξιοθρήνητε" που συνήθως γράφει ο USAff σε σχέση με τα λαχαναγορίτικα τα δικά σου note, είναι πταίσματα. Μεγάλωσες λίγο και πίστεψες πως γνήσια δήλωση εθνικής ταυτότητας είναι να βρίζεις σα χαμάλης, γυναίκες κυρίως. Και αυτό ουδεμία σχέση έχει με τις "γεροντοκόρες" και τα πικαρίσματα που γράφω κι εγώ. Θαρρείς ίσως πως ο καθένας δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο μιας και το θεωρείς πραγματική επανάσταση να μπορείς να βρίζεις ελεύθερα σπάζοντας τα δεσμά του μπαμπά που σ' έδερνε τα προεφηβικά χρόνια. Νομίζεις πως είναι τάχα κανένα κατόρθωμα. Καημένε μου!
Το γεγονός και μόνο ότι ο καθένας με ένα απλό search μπορεί να δει και τις 1046 δημοσιεύσεις σου στις οποίες κλαις σε όλες ανεξαιρέτως, από μόνο του δηλώνει το μέγεθος του ψυχολογικού προβλήματος λόγω του διχασμού προσωπικότητας.
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Loc: Athens City
|
|
Ενδιαφέρουσα πρόταση έκανες Νότε αλλά ουτοπική. Πλάκα μπορείς να κάνεις δεν αντιλέγω αλλά προτιμάς λίγο τον εκχυδαϊσμό.
Πέρα από αυτό όμως εγώ την πλάκα την βλέπω σαν κάτι αυθόρμητο και όχι ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο. Έχει λίγο καιρό που όλο ζητάς και όλο θέλεις να σου έρθουν όλα στα μέτρα και σταθμά που έχεις θέσει εσύ. Αν μπορέσεις να κατευθύνεις το πλήθος τότε μαγκιά σου αλλά δεν βλεπω να τα καταφέρνεις. Πλάκα κάνουμε όλο τον καιρό εδώ και μιλάμε σοβαρά και διασκεδάζουμε με μουσική, λέμε και τα ανέκδοτά μας και κάνουμε ότι ευχαριστεί τον καθένα. Ποιός λοιπόν σε έχρισε σωτήρα και καθοδηγητή μας να κάνουμε ότι νομίζεις εσύ; Μάλλον αυτονακυρήχτηκες.
Αναφέρεις ότι δεν είσαι αλήτης αλλά φερόσουν έτσι. Αυτό λοιπόν εγώ το είχα φανταστεί από την αρχή και έλεγα ότι δεν είσαι κακός. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι και ο μόνος αλλά ακόμα και ο Γιώργος που έχεις ξεσηκώσει έναν πόλεμο τελευταία εναντίον του πίστευε και πιστεύει το ίδιο.
Αναφέρεις για συναντήσεις μελών. Πες μου λοιπόν πόσα άτομα έχεις γνωρίσει εσύ και να σου πω και εγώ ότι χωρίς καμία καθοδήγηση έχω ήδη συναντηθεί με 10... και η λίστα φυσικά δεν έχει κλείσει ακόμη.
Κάνε πλάκα λοιπόν αλλά όχι με προαναγγελία σαν να περιμένουμε την αμαξοστοιχία στον Σταθμό Λαρίσης, να είσαι έτοιμος όμως και για την δικαίωσή σου αλλά και για την αποτυχία σου.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Notos

|
|
Quote:
Το "αξιοθρήνητε" που συνήθως γράφει ο USAff σε σχέση με τα λαχαναγορίτικα τα δικά σου note, είναι πταίσματα. Μεγάλωσες λίγο και πίστεψες πως γνήσια δήλωση εθνικής ταυτότητας είναι να βρίζεις σα χαμάλης, γυναίκες κυρίως. Και αυτό ουδεμία σχέση έχει με τις "γεροντοκόρες" και τα πικαρίσματα που γράφω κι εγώ. Θαρρείς ίσως πως ο καθένας δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο μιας και το θεωρείς πραγματική επανάσταση να μπορείς να βρίζεις ελεύθερα σπάζοντας τα δεσμά του μπαμπά που σ' έδερνε τα προεφηβικά χρόνια. Νομίζεις πως είναι τάχα κανένα κατόρθωμα. Καημένε μου! Το γεγονός και μόνο ότι ο καθένας με ένα απλό search μπορεί να δει και τις 1046 δημοσιεύσεις σου στις οποίες κλαις σε όλες ανεξαιρέτως, από μόνο του δηλώνει το μέγεθος του ψυχολογικού προβλήματος λόγω του διχασμού προσωπικότητας.
Και ψυχαναλυτης, και μηχανοβιος, και ροκας, και κριτης... Τοσα χαρισματα που εχεις Νουλλη μου το λιγωτερο που μπορω να κανω ειναι να υποκληθω δημοσιως, και να υποβαλω τα σεβοι μου!
Εχεις απολυτο δικηο, θα τα λαβω ολα αυτα υπ οψιν και θα γυρισω ποιο σωστος ακομη!!!Σ ευχαριστω που μου εδειξες το μεγεθος του προβληματος μου.Τι θα εκανα χωρις εσενα; Μου λες; Πως θα ζουσα σε αυτον τον χωρο;
Νουλλη μου παρε το φορουμ εσυ, πρεπει να το παρεις, δεν ειναι αλλος σαν εσενα εδω!!! Μονο εσυ μπορεις να μας τα λες ολα σωστα και τελεια, εισαι απιστευτος, μοναδικος, ασυγκριτος, ο μπαμπα σου πρεπει να ειναι πολυ περηφανος για σενα, που δεν εχεις καθολου απωθημενα...
Αμ η μηχανη σου και οι ροκιες σου δειχνουν ατομο "born to be wild" Μπραβο ρε Νουλλη τα καταφερες να εισαι τελειος και να μην εχεις απωθημενα καθολου!!!
Καβαλα την μηχανη και τρεχα στους δρομους σαν τρελλος και ολα θα πανε καλα!!! Εγω εμαθα πολλα απο σενα παντως, κι οτι και να λενε για σενα εγω ξερω πως αν παρω μηχανη θα ειμαι φιλος σου! Παω να παρω μια χαρλευ να γουσταρεις ρε φιλαρα!!!!
Θα σου χρωστω ευγνωμοσυνη για παντα!!!! Και πολλα φιλακια ρε!!! 
ROCK ON!!! ROCK ON MAN !!!!
|
Notos

|
|
Quote:
Ενδιαφέρουσα πρόταση έκανες Νότε αλλά ουτοπική. Πλάκα μπορείς να κάνεις δεν αντιλέγω αλλά προτιμάς λίγο τον εκχυδαϊσμό.
Πέρα από αυτό όμως εγώ την πλάκα την βλέπω σαν κάτι αυθόρμητο και όχι ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο. Έχει λίγο καιρό που όλο ζητάς και όλο θέλεις να σου έρθουν όλα στα μέτρα και σταθμά που έχεις θέσει εσύ. Αν μπορέσεις να κατευθύνεις το πλήθος τότε μαγκιά σου αλλά δεν βλεπω να τα καταφέρνεις. Πλάκα κάνουμε όλο τον καιρό εδώ και μιλάμε σοβαρά και διασκεδάζουμε με μουσική, λέμε και τα ανέκδοτά μας και κάνουμε ότι ευχαριστεί τον καθένα. Ποιός λοιπόν σε έχρισε σωτήρα και καθοδηγητή μας να κάνουμε ότι νομίζεις εσύ; Μάλλον αυτονακυρήχτηκες.
Αναφέρεις ότι δεν είσαι αλήτης αλλά φερόσουν έτσι. Αυτό λοιπόν εγώ το είχα φανταστεί από την αρχή και έλεγα ότι δεν είσαι κακός. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι και ο μόνος αλλά ακόμα και ο Γιώργος που έχεις ξεσηκώσει έναν πόλεμο τελευταία εναντίον του πίστευε και πιστεύει το ίδιο.
Αναφέρεις για συναντήσεις μελών. Πες μου λοιπόν πόσα άτομα έχεις γνωρίσει εσύ και να σου πω και εγώ ότι χωρίς καμία καθοδήγηση έχω ήδη συναντηθεί με 10... και η λίστα φυσικά δεν έχει κλείσει ακόμη.
Κάνε πλάκα λοιπόν αλλά όχι με προαναγγελία σαν να περιμένουμε την αμαξοστοιχία στον Σταθμό Λαρίσης, να είσαι έτοιμος όμως και για την δικαίωσή σου αλλά και για την αποτυχία σου.
Σε καταλαβαινω μεν αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Τα εχω πει πολλες φορες αλλα δεν θελει κανεις απο την "παλια φρουρα" να τα κατανοησει.
Ειναι καπως σαν τον στρατο εδω μεσα, υπαρχουν οι παλιες οι κλικες, και βγαζουν ολους τους καινουργιους σκαρτους. Τα ξερουμε ολοι, εμενα π.χ. με εχουν βγαλει υβριστη και κλαψιαρη...
Ο Νουλλης εχει βαλθει να δειξει στον Γιωργο οτι μπορει να με βαλει στην θεση μου...Ειναι ο κατα φαντασια μπατσος του φορουμ π.χ.κι αυτο γιατι υπαρχουν απωθημενα οπως ακριβως κατηγορει εμενα στο προηγουμενο ποστ!!!
Εγω απ την αλλη κανω οτι μπορω να ειμαι ενταξει αλλα δεν το μπορουν ...Θελουν να με κανουν να αρχισω παλι να τους τα σουρνω...(Βλεπε Νουλλη) Ετσι θα εχει δουλεια ο Νουλλης και θα επιβεβαιωνεται...
Κατι δεν παει καλα εδω μεσα χρονια, και παντα φταιει καποιο καινουργιο μελος η καποιο μελος που δεν ειναι κολλητος των παλιων! Ποτε δεν φταινε οι παλιοι. Αυτοι οι ποιο πολλοι εχουν γινει moderators αλλωστε και εκει καπου τελειωνει το δραμα του ομογενεια.
Δεν κρυβεται με τιποτα αυτο πλεον εδω και χρονια επισης. Αυτο το ποστ π.χ. πολυ πιθανον να μετακομισθει στο underground...Γιατι απλα λεει την αληθεια, και δεν μπορουν με τιποτα να την δεχτουν.
Τα ξερεις κι εσυ αλλα δεν μπορεις να τα πεις ουτε εσυ, γιατι ανοικεις κι εσυ στην "παλια φρουρα"
Η ευκολη λυση ειμαι εγω να με βγαλετε κλαψιαρη και υβριστη και πως προσπαθω να κανω τον καθοδηγητη...
Υπαρχει κομπλεξ τελεια και παυλα.
Αν μιλαγανε καλα στα μελοι ολα θα ηταν πολυ καλυτερα ολα εδω μεσα. Αλλα μονο ειρωνεια ειναι, ταμπελες και ασεβεια.
Εγω απλα εδωσα πισω οτι μου δωσαν, δεν προκαλεσα ουτε ξεκινησα κατι. Βεβαια θα ερθει τωρα Ο Νουλλης να με παει παλι κλαψιαρη γιατι δεν μπορει να κατσει να μιλησει...
Αυτα, τα λεμε!
|
Giorgos
Admin

Loc: New York
|
|
Apo oti fenetai NOTOS i glwssa sou trexei prin skefteis ti grafeis.
Pote den svistike estw kai ena diko sou post an den itan XYDAIO.
Ta alla peri klikas as ta apantisoun aftoi pou isws anoikoun se kapoia klika giati egw den gnwrizw kamia klika edw mesa.
Oti klegese kathe ligo kai ligaki kai xwris logo 99% einai gnwsto.
An afto pou oloi thewroun XYDAIO esy to thewreis plaka tote kaneis megalo lathos.
me liga logia eisai O KLAPSIARIS tou forum kai me patenta apo shmera.
-------------------- Greek Singles - Omogenia Singles Join now for Free
http://www.omogeniasingles.com
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Loc: Athens City
|
|
Quote:
Σε καταλαβαινω μεν αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Τα εχω πει πολλες φορες αλλα δεν θελει κανεις απο την "παλια φρουρα" να τα κατανοησει.
Είχα μια ελπίδα ότι θα καταλάβαινες πολλά, αλλά δυστυχώς δεν κατάλαβες τίποτε. Είσαι στο site αυτό πάνω από 2 χρόνια και ακόμα βλέπεις "παλιές φρουρές". Όσο δεν ξεκολλάς από αυτό θα βλέπεις παντού διαβόλια και τριβόλια να σε κυνηγούν και να σε κατατρέχουν.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Notos

|
|
Ω, τι τιμη!!!
Δεν εχω λογια να σας πω καλε μου "administrator-a" Ετσι μπραβο μην περνουν αερα τα τιποτενια μελοι...
Ετσι πρεπει, καλα κανεις, σε χαιρομαι!!!
Γραψε και τιποτα αλλο απο κατω απ το ονομα μου, να νοιωθετε το "power" ετσι να βγαινουν τα απωθημενα σας!!!
Δωσε τιτλους στον λαο, δωσε και σωσε!!!
Ο Κλαψιαρης, Ο Αγας, και Το οργανο (ΝΟΥΛΛΗΣ) (Το νεο σηριαλ του φορουμ)
Καλη χρονια θα εχουμε σιγουρα ετσι ωραια που ξεκινησαμε!!!
Σας παω ρεεεεεε!!!!
Φιλακια!
|