USAfilofovos
enthusiast

Reged: Sun
Loc: Μαύρη Θάλασσα
|
|
Τελικά είναι αδιόρθωτοι αυτοί οι τύποι. Πρωθυπουργός και πατριάρχης προσεύχονται για την "δικιά τους" Θεσσαλονίκη στο Βατικάνό. Το χειρότερο είναι πως τουλάχιστον το 30% αυτού του φθίνοντος λαού που αποσπάσθηκε από την βουλγάρικη καταγωγή του και τραβά με όλη του τη δύναμη το Μακεδονικό κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας για να το ιδιοποιηθεί, αφινονίζεται και ντοπάρεται με τέτοιες ηλιθιότητες.
Γιαυτό προτείνω :
1. Αν βγουν όπως αναμένεται στην εξουσία οι σωβινιστές, να μην αντιδράσουμε και να τους αφήσουμε να κάνουν το δημοψήφισμα που υπόσχονται για την ονομασία της χώρας τους. 2. Αμέσως μετά, η Ελλάδα να θεσπίσει διαδικασία δημοψηφίσματος για έγκριση κάθε ΄νέας χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι ξεμπερδεύουμε ταυτόχρονα και με Σκοπιανούς και με Τούρκους -για τους τελευταίους ο Ελληνικός λαός μπορεί και να ψηφίσει, φτάνει να έχει λυθεί το Κυπριακό και τα θέματα του Αιγαίου-.
3. Μετά από 30 χρόνια, να αρχίσουμε συνομιλίες με την τότε κυβέρνηση των Σκοπίων για την ονομασία της χώρας τους. Σήμερα οι Αλβανοί στα Σκόπια είναι 25% , για μετά από 30 χρόνια αναμένεται να έχουν ξεπεράσει το 50%.
4. Καλός συμβιβασμός για το όνομα στις συνομιλίες του 2038 θα είναι η ονομασία MAKELBANIA. Πιστεύω πως η τότε κυβέρνηση των Σκοπίων θα δεχθεί με χαρά να μπει στην ΕΕ με αυτό το άνομα.
--------------------
|
Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Βασίλειον της Ελλάδος
|
|
Quote:
...Τον Ιανουάριο του 2008 είδα πως το κυρίαρχο χαρακτηριστικό των forums είναι η ανοησία . Έκτοτε ο ελεύθερος χρόνος μου έπαψε να ξοδεύεται εκεί και έγινε πολύ πιο όμορφος.
USurum Jan. 2008
Ανόητε!
--------------------
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|

Ακόμα και στους δικηγόρους των σκοπιανών, ούτε σταγόνα μίσους...
--------------------
|
Sardanapalos
member

|
|
Πως δεν θα μπορουσες αφου είναι το μόνο όπλο που απόμεινε πιά κατά κάθε γείτονα που η βλακεία της ελληνοφρένειας έφερε χάσκουσα περιχαρώς στη θέση του επιβήτορα;
Τι έμεινε πιά απο το να μας δηλητηριάζουν επίτηδες με νοθευμένα τρόφιμα μιας και τα δικά μας προτιμάμε να τα πετάμε ή να τα χύνουμε παρά να τα δίνουμε για φτηνή κατανάλωση.....στους εαυτούς μας;
Ο καθένας θερίζει ότι σπέρνει USουφάκι,ότι κι αν λες εσυ και οι συνοδοιπόροι σου. Μια χώρα μας έδωσε ο Θεός να στήσουμε τσαντίρι και την πηδήξαμε, άτιμοι τουρκοσπορίτες.
Τι μπορεί κανείς πλέον να περιμένει απο δείγματα που προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως η 3η θέση είναι καλύτερη απο την 1η; Είπαμε ρε, μπράβο στο κοριτσάκι αλλά η 3η δεν είναι ούτε πρώτη αλλά ούτε και τελευταία, σταματήστε τέτοια ηττοπάθεια, μόνο οι καρπαζοεισπράκτορες της Ανατολικής Ευρώπης, οι Σέρβοι ντέ, γιορτάζουν την ήττα τους απο τους Τούρκους κάθε χρόνο επί 600 τόσα χρόνια,... απίστευτο!!!
--------------------
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|
Quote:
Πως δεν θα μπορουσες αφου είναι το μόνο όπλο που απόμεινε πιά κατά κάθε γείτονα που η βλακεία της ελληνοφρένειας έφερε χάσκουσα περιχαρώς στη θέση του επιβήτορα;
Τι έμεινε πιά απο το να μας δηλητηριάζουν επίτηδες με νοθευμένα τρόφιμα μιας και τα δικά μας προτιμάμε να τα πετάμε ή να τα χύνουμε παρά να τα δίνουμε για φτηνή κατανάλωση.....στους εαυτούς μας;
Ο καθένας θερίζει ότι σπέρνει USουφάκι,ότι κι αν λες εσυ και οι συνοδοιπόροι σου. Μια χώρα μας έδωσε ο Θεός να στήσουμε τσαντίρι και την πηδήξαμε, άτιμοι τουρκοσπορίτες.
Τι μπορεί κανείς πλέον να περιμένει απο δείγματα που προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως η 3η θέση είναι καλύτερη απο την 1η; Είπαμε ρε, μπράβο στο κοριτσάκι αλλά η 3η δεν είναι ούτε πρώτη αλλά ούτε και τελευταία, σταματήστε τέτοια ηττοπάθεια, μόνο οι καρπαζοεισπράκτορες της Ανατολικής Ευρώπης, οι Σέρβοι ντέ, γιορτάζουν την ήττα τους απο τους Τούρκους κάθε χρόνο επί 600 τόσα χρόνια,... απίστευτο!!!
Αρρυθμίες από τον μίνι καύσωνα, ή συνέβη τίποτα το ενδιαφέρον στις τουρκικές τουαλέτες LALAKH?
Σου έχω πει επανειλλημένως να μην ασχολείσαι με προβλήματα που αφορούν λαούς ευρισκόμενους βορειότερα των υψωμάτων τουν Γκολάν. Η ηλίθια επανειλημένη χρήση του φτηνού κόλπου του συνεχούς φτυσίματος της Ελλάδας για την "απόδειξη" πως οι Έλληνες είναι ένα τίποτα, μπορεί να είναι επιδίωξη μόνο εχθρού της Ελλάδας. Το ξαναλέω, έχεις στην καρδιά σου το ισραηλινό σου διαβατήριο και το ελληνικό το κατουράς. Έχεις ανεβάσει στο αβατάρ σου κι εγώ δεν ξέρω πόσες ανοησίες, έχεις ανεβάσει ισραηλινή σημαία και σύμβολα, αμερικάνικη σημαία και σύμβολα αλλά κανένα ελληνικό. Με 2 λόγια, είσαι καλός για τον ρόλου του "παλιόμουτρου" σε ένα φόρουμ, για τον οποίο λόγο και οι υπεύθυνοι αυτής της ιστοσελίδας σε αφήνουν να φτύνεις ακόμα και ιερά και όσια της Ελλάδας. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως δεν θα σε φτύνω κι εγώ αντίστοιχα, οπότε και όσο μου έλθει.
Quote:
Μια χώρα μας έδωσε ο Θεός να στήσουμε τσαντίρι και την πηδήξαμε, άτιμοι τουρκοσπορίτες.
ΟΚ. Πηδάτε το Ισραήλ όσο θέλετε. Αυτό εμάς εδώ δεν μας ενδιαφέρει.
--------------------
|
Sardanapalos
member

|
|
Quote:
Έχεις ανεβάσει στο αβατάρ σου κι εγώ δεν ξέρω πόσες ανοησίες, έχεις ανεβάσει ισραηλινή σημαία και σύμβολα, αμερικάνικη σημαία και σύμβολα αλλά κανένα ελληνικό.
Πάλι συκοφαντίες USουφάκι; Τι πιο πατριωτικότερον της αειμνήστου Φρειδερίκης και του εθνικού συμβόλου της 21ης Απριλίου; Και παραλίες έχω βάλει και χωματερές και ένα γάϊδαρο μια φορά....τι να πρωτοθυμηθώ!
Ορίστε σήμερα κιόλας έβαλα ένα ουρί να κόβει βόλτες με φόντο τον ελληνικό στόλο. Ούτε ο ΕΟΤ (άλλο κολοχανείο) να ήμουνα!
Quote:
Με 2 λόγια, είσαι καλός για τον ρόλου του "παλιόμουτρου" σε ένα φόρουμ, για τον οποίο λόγο και οι υπεύθυνοι αυτής της ιστοσελίδας σε αφήνουν να φτύνεις ακόμα και ιερά και όσια της Ελλάδας.
Επιμένεις σαν γνήσιος βαλκάνιος να μετατοπίζεις αλλού τις ευθύνες. Αλλά γίνεσαι αξιοθρήνητος όταν αποκαλείς ιερά και όσια τα φακελλάκια, τη πουστιά, το σκουπιδαριό, την αδιαφορία, την εγκληματική αμέλεια, την υπονόμευση των αρχαιολογικών χώρων απο τους "εργαζόμενους" -ας γελάσω πάλι- , τους αλήτες και κατάπτυστους πολιτικάντηδες και πολλά ακόμη που μόνο ένας Τριανταφυλλόπουλος θα μπορούσε να σκεφθεί και να καταγγείλει στο zougla.gr.
Γιατί δεν μπαίνεις και στην ιστοσελίδα του να του ζητήσεις το λόγο; Υποκρίταρε και διπλοπρόσωπε βαλκανίσκο, την πηδήξατε τη χώρα χωρίς σάλιο και μιλάτε κι απο πάνω!
--------------------
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|
Quote:
Υποκρίταρε και διπλοπρόσωπε βαλκανίσκο, την πηδήξατε τη χώρα χωρίς σάλιο και μιλάτε κι απο πάνω!
??? Τι σχέση έχω εγώ με τα πηδήματα που τραβάει το ισραήλ σου. LALAKH? Τους πρωθυπουργούς και τους προέδρους του ισραήλ τους λαδώνουμε εμείς οι βαλκάνιοι;
--------------------
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|
...ή μήπως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας βιάζει γυναίκες δεξιά κι αριστερά και μένει ατιμώρητος; Κοίτα το σπίτι σου, την πατριδούλα σου την ακριβή του "εκλεκτού του Θεού" λαού και τα πηδήματά της και μη μας το παίζεις "εκλεκτός" στα Ελληνικά site. Μη με ξαναβάζεις στον κόπο να σου ξανακολλήσω στη μούρη την αθέλητη ομολογία σου πως είσαι μια απός τις βδέλλες του Ελληνικού Δημοσίου. Αν δεν έμεινες ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση στις τουρκικές τουαλέτες ξαναγύρνα εκεί για κάτι καλύτερο και πάψε να μολύνεις με τα ανόητα απωθημένα σου τον κυβερνοχώρο. Το θέμα που έβαλα αφορά στο Σκοπιανό και όχι στο μίζερο παραλήρημά σου. Ουστ!
--------------------
|
Sardanapalos
member

|
|
Quote:
Το θέμα που έβαλα αφορά στο Σκοπιανό και όχι στο μίζερο παραλήρημά σου.
Σωστότατον.
Quote:
2. Αμέσως μετά, η Ελλάδα να θεσπίσει διαδικασία δημοψηφίσματος για έγκριση κάθε ΄νέας χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι ξεμπερδεύουμε ταυτόχρονα και με Σκοπιανούς και με Τούρκους -για τους τελευταίους ο Ελληνικός λαός μπορεί και να ψηφίσει, φτάνει να έχει λυθεί το Κυπριακό και τα θέματα του Αιγαίου-.
Π@π@ρι@...
Quote:
4. Καλός συμβιβασμός για το όνομα στις συνομιλίες του 2038 θα είναι η ονομασία MAKELBANIA. Πιστεύω πως η τότε κυβέρνηση των Σκοπίων θα δεχθεί με χαρά να μπει στην ΕΕ με αυτό το άνομα.
Και πάλι π@π@ρι@...
Quote:
Ουστ!
Αγενέστατε βαλκανίσκε!
--------------------
|