--FE--
stranger

Reged: Sat
|
|
Το λιοντάρι μετά το φαγητό ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον για να παίξει. Ο πίθηκος πάνω στο δέντρο αρνείται φοβούμενος το μοιραίο.
Λ- Κατέβα λίγο να παίξουμε Π-ούτε να το σκέφτεσαι. Θα Με φας Λ-Μα μόλις έφαγα. Σου ορκίζομαι ότι δεν θα σε πειράξω Π-Μόνο αν δέσεις και τα τέσσερα πόδια σου θα κατέβω τι να κάνει το λιοντάρι δένεται. Κατεβαίνει ο πίθηκος και αντί να παίξει με το λιοντάρι το αρχίζει στο φικι φικι. Τρελαίνεται το λιοντάρι και αρχίζει να χτυπιέται μέχρι που λύνεται και παίρνει στο κυνήγι τον πίθηκο. Ο πίθηκος χώνεται σε ένα πάρκο βρίσκει μια εφημερίδα σε ένα παγκάκι και κάνει ότι διαβάζει.
Έρχεται το λιοντάρι και ρωτάει:¨συγνώμη κύριε μήπως είδατε ένα πίθηκο; Λέει ο πίθηκος ποιον αυτόν που πήδηξε το λιοντάρι;
Και λέει το λιοντάρι όχι ρε πούστη μου το γράψανε κιόλας και οι εφημερίδες;
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Ένας πίθηκος είναι πάνω στο δέντρο και πίνει τσιγάρα. Περνάει από κάτω η σαύρα και τον βλέπει:
- Ρε πίθηκε καλό; - Καλόοοοοο - Να ανέβω πάνω να πιούμε μαζί; - Και δεν ανεβαίνεις;
Ανεβαίνει η σαύρα, αλλά μετά από λίγη ώρα ξεροστάλιασε. - Πάω να πιω νερό στο ποτάμι και ξαναέρχομαι. - Άντε και φέρε μου κι εμένα, λέει ο πίθηκος
Πιο κάτω ήταν ένας κροκόδειλος. Ήλιο πολύ είχε, έψαχνε μέρος να κρυφτεί. Βλέπει το δέντρο και πάει και κάθεται από κάτω να ξαπλώσει. Γυρνάει το κεφάλι ο πίθηκος και βλέπει τον κροκόδειλο από κάτω. Δεν πίστευε στα μάτια του!
- Καλά μωρή σαύρα, ΠΟΣΟ νερό ήπιες; !!!
|