Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Παλίο αλλά καλό:
Είναι η αείμνηστη ομάδα των ευρωπαϊκών επιτυχιών (ξέρετε, Ανατολάκης, Καρεμπέ και δε συμμαζευεται). Σε κάποια φάση απελπίστικε ο Λεμονής και πήγε να δει πως προπονει ο Σερ Άλεξ την Μάτσεστερ να μάθει μυστικά.
-Εμ, του λέει του Λεμονή, χρειάζεται κάτι περισσότερο από το να κλωτσάνε το τόπι: Μπεεεκαμ έλα εδώ που σε θέλω! - Μάλιστα κόουτς, του λέει ο Μπέκαμ. - Ποιός είναι ο γιος της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου; Σκέφτεται 4 δέκατα του δευτερολέπτου ο Μπέκαμ και απαντάει: - Εγώ κόουτς! - Μπράβο παιδί μου! Είδες Λεμονή, η μπάλα δε φτάνει, χρειάζεται και μυαλό...
Ε, πήρε το δίδαγμα ο Λεμονής και επιστρέφει στου Ρέντη. -Ανατολάααακη, έλα εδώ παιδί μου -Μάλιστα κόουτς - Ρε συ; Ποιός είναι γιος της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου; Σκέφτεται ο Ανατολάκης, ξανασκέφτεται, στίβει το μυαλό του μέχρι καψίματος, περάσανε και 5 λεπτά, τίποτα! Ο Λεμονής έξαλλος! - Αν δεν μου πεις μέχρι το τέλος της προπόνησης έχεις τελειώσει από τον Ολυμπιακό. ΆΚΟΥΣΕΕΕΣ;
Απελπισμένος ο Ανατολάκης στα αποδυτήρια αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του εμπειρότερου Καρεμπέ. - Ποιός είναι γιος της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου; Σε παρακαλώ ρε κολλητέ είναι πολύ σημαντική ερώτηση! Σκέφτεται 4 δέκατα του δευτερολέπτου ο Καρεμπέ και γελώντας: - Εγώ φυσικά! Ο Ανατολάκης άναυδος. Καλά, τόσο εύκολη μαλακία ήταν;
Με το τέλος της προπόνησης λοιπόν ο Λεμονής πιάνει τον Ανατολάκη - Λοιπόν τελευταία σου ευκαιρία, ποιός είναι γιος της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου; Ο Ανατολάκης σίγουρος για τον εαυτό του: - Ο Καρεμπέ!
Έξαλλος ο Λεμονής. - ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΖΩΟΝ, ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!! Ο ΜΠΕΚΑΜ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!
|
|