jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

SPORTS >> Sports any sport

Pages: 1
Anonymous
Unregistered

Eθ. Ελλάδος: Κ. Βαζέχα: "Κρατά την τύχη στα χέρια της"
      #21937 - Mon Jun 06 2005 07:55 AM

Η ελληνική ομάδα κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Κριστόφ Βαζέχα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ. "Η ελληνική ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της. Είμαι σίγουρος ότι την Τετάρτη θα τα καταφέρει απέναντι στους Ουκρανούς, θα κάνει το καθήκον της. Αυτό δεν το λεω μόνο εγώ, το αποδεικνύουν συνεχώς τον τελευταίο καιρό οι παίκτες στο γήπεδο", υποστήριξε ενώ για το ματς με την Τουρκία είπε: "Πιστεύω ότι το παιχνίδι της Ελλάδας ήταν καλό στην Τουρκία, μου άρεσε ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε μέσα στο γήπεδο. Αν και χαρακτηρίζω δίκαιο το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι η καθοριστική φάση ήταν το δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Αν γινόταν στη φάση αυτή το 1-0, τότε η Ελλάδα θα έφευγε νικήτρια. Οι Ελληνες παίκτες αγωνίστηκαν χωρίς φόβο, έτρεξαν πολύ και άντεξαν σε μια δύσκολη έδρα. Ηξεραν τι ζητούσαν στο γήπεδο. Διαφωνώ ότι η ομάδα αγωνίστηκε μόνο αμυντικά. Μια επιτυχία, ειδικά σε τόσο σημαντικά παιχνίδια, ξεκινά από την άμυνα. Είχε τις ευκαιρίες, αλλά έλειπε η τύχη".

Εν συνεχεία ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο επικείμενο κρίσιμο παιχνίδι με τους Ουκρανούς χρίζοντας τους Πρωταθλητές Ευρωης ως φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών: "Η ελληνική ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της. Είμαι σίγουρος ότι την Τετάρτη θα τα καταφέρει απέναντι στους Ουκρανούς, θα κάνει το καθήκον της. Αυτό δεν το λεω μόνο εγώ, το αποδεικνύουν συνεχώς τον τελευταίο καιρό οι παίκτες στο γήπεδο. Με τη συμπαράσταση του κόσμου και τις οδηγίες του κ. Ρεχάγκελ, η νίκη θα έρθει. Οι τρεις βαθμοί θα ανοίξουν το δρόμο για τη διεκδίκηση ακόμα και της πρώτης θέσης του ομίλου".

Πηγή: pathfinder.gr

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1

Extra information
0 registered and 1 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Nas, Dr. Jung 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 744

Rate this topic

Jump to

Contact Us Yasou.com