Omogenia.com
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

Hourly workers: Apply now
Quickly apply to hourly-paid jobs.

Set up a Job Alert now
Get job matches in your inbox!

General Discussion >> Computers / Technology / Business

Pages: 1
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
Προσοχή στην Αττική Οδό
      #46571 - Thu Nov 08 2007 03:40 PM

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Χτες το βράδυ καθώς γύριζα από Ελευσίνα χρησιμοποιώντας την Α.Ο. γύρω στο 1 km πριν τα διόδια (είμαι ήδη μέσα στην Α.Ο.) και ενώ προσπερνώ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα ξαφνικά βλέπω κάτι σαν πέτρες και χώματα να έρχονται κατα πάνω μου!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου και ακούω απλά το μπαμ, νομίζοντας αρχικά πως κάτι πάτησε το Avensis που προσπέρναγα και το εκτόξευσε πάνω μου. Σταματάω στα Διόδια που σχεδόν έβλεπα μπροστά μου και λέω στην κοπέλα πως κάτι είναι κανα χιλιόμετρο πριν στο δρόμο να παν να το ελέγξουν και τρώω το πρώτο ΣΟΚ.

Είναι κάτι γύφτοι που πετάνε πέτρες! αμα θέλετε να καλέσουμε το 100. Σταματάω δεξιά κατεβαίνω κάτω και πάω να ελέγξω αν έχω ζημιά...

Η σίτα από τον προφυλακτήρα μου έχει μια τρύπα μεγέθους γροθιάς και διάφορα άλλα κοπανήματα ο προφυλακτήρας, ενώ το ψυγείο από μέσα φαίνεται χτυπημένο, αλλά ευτυχώς χωρίς να τρέχει τίποτα.

Αφού έρχεται κάποιος από τα κινητά συνεργεία της Α.Ο, του λέω ενημέρωσε να πάει κάποιος εκεί γιατί μπορεί να το ξανακάνουν με πιο άσχημα αποτελέσματα. Μου λέει φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να κάνουμε μπλα μπλα μπλα και μετά απο 10 λεπτά περίπου έρχεται και ένα φορτηγό με σπασμένο παρμπρίζ (με τις ανάλογες βλαστήμιες από μέρους μου για το ξύσιμο των @@ τους...)

Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, άμα θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση κατά αγνώστου πρέπει να πάμε στο Α.Τ Ασπροπύργου, στο οποίο δεν ήξεραν καν πως ακριβώς να με στείλουν για να πάω...

Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.

Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά στο σuγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν )

ΥΓ. Μπορώ να κάνω κάτι στην Α.Ο. που ενώ γνωρίζει δεν ενημερώνει τους ανυποψίαστους χρήστες της;

Συγνώμη για το μακροσκελές post.

Όσοι από εμάς μπορούμε ας το διαδώσουμε. "

-------------------------------------------------------------

Σημερα 08/11/07 παρελαβα απο το αρμοδιο τμημα των "Αττικων διαδρομων" την παρακατω επιστολη

"Παιανία, 6 Νοεμβρίου 2007

Αριθμός Fax: 210 – 66 35 578
Αρ. Πρωτ.: ΑΔ/ΒΧ/απ/Φ08/33446

ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σελίδες : 1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕYΜΑΤΑ

Τα περιστατικά που σημειώνονται τελευταία στην περιοχή Ασπροπύργου, με αγνώστους που ρίχνουν πέτρες σε αυτοκίνητα που κινούνται στην Αττική Οδό, απασχολούν έντονα την εταιρεία λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου.

Κατ’ αρχάς, η εταιρεία Αττικές Διαδρομές εκφράζει τη λύπη της για τα περιστατικά, αλλά και τη συμπαράστασή της σε όσους οδηγούς έπεσαν θύματα αυτής της παράνομης όσο και αντικοινωνικής πρακτικής, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή συμπολιτών μας. Η εταιρεία επιθυμεί επίσης να διευκρινίσει ότι η Αττική Οδός και η «Αττικές Διαδρομές» δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να διαχειριστούν αυτά τα περιστατικά. Το σημαντικό αυτό πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τεχνικά μέσα, όπως για παράδειγμα με έγκαιρη προειδοποίηση, αφού οι ανάρμοστες επιθέσεις γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και από χώρους εκτός του αυτοκινητοδρόμου.

Η «Αττικές Διαδρομές» έχει ζητήσει και ζητά την άμεση συνδρομή της Αστυνομίας και των Εισαγγελικών Αρχών, μοναδικών αρμόδιων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με την ελπίδα ότι οι δράστες θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν. Η «Αττικές Διαδρομές» δεσμεύεται κατηγορηματικά ότι θα συνδράμει με κάθε μέσο και για όσο διάστημα απαιτηθεί τις αρμόδιες αρχές, έως ότου εξαλειφθεί πλήρως ο κίνδυνος για τους χρήστες της Αττικής Οδού.

Δυστυχώς, το πρόβλημα με τις ρίψεις αντικειμένων δεν είναι σημερινό, σύμφωνα δε με όλες τις ενδείξεις δημιουργείται από τον παρακείμενο καταυλισμό της περιοχής και εκδηλώθηκε τους πρώτους μήνες του 2004. Μάλιστα, έχουν εντοπιστεί ανήλικοι να ρίχνουν πέτρες κατά οχημάτων που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο.

Παράλληλα, η «Αττικές Διαδρομές» απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους και τους υπευθύνους του καταυλισμού -και κυρίως προς τους γονείς των παιδιών που φαίνεται να εμπλέκονται στα συμβάντα- να παρέμβουν ώστε να δοθεί τέλος σε αυτά τα περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο τόσο τη ζωή των οδηγών όσο και των ίδιων των ανήλικων δραστών. "

Πηγή: www.bmwforum.gr

--------------------
Nihil sub sole novum

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
Re: Προσοχή στην Αττική Οδό [Re: Dr. Jung]
      #46589 - Fri Nov 09 2007 12:30 AM

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό και στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της χώρας μας.
Γίνεται δε σε σημεία "βολικά" για τους "θύτες"... όπως γέφυρες για παράδειγμα.
Κατά κανόνα ακολουθεί πάρκινγκ στα επόμενα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει ο οδηγός και στόχος είναι η ληστεία!

Σε έναν δρόμο πάντως όπως η Αττική Οδός με Τροχαία δικιά της θα περίμενα μεγαλύτερη αστυνόμευση.

--------------------
Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1

Extra information
0 registered and 0 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Paratiritis 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 803

Rate this topic

Jump to

Contact Us Yasou.com