fanatic99
Silent friend
Reged: Thu
Loc: athens
|
|
axizi na paro computer labtop apo thn amerikh na pao ellada?/? skeftome na paro h compaq h toshiba. exo dei merika pou mou aresoune kai einai peripou 500-600 ...tha doulevi sthn ellada me to internet kai tetia?? h na perimeno na agoraso apo to e-shop.gr??
ti lete ti nomizete?
|
Giorgos
Admin

Reged: Mon
Loc: New York
|
|
Mia xara einai.
Tha doulevei mia xara. Episis stis pio polles poleis yparxei kai dsl gia pio grigoro inernet.
-------------------- Greek Singles - Omogenia Singles Join now for Free
http://www.omogeniasingles.com
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Reged: Sat
Loc: USA
|
|
Όλα τα pc πλέων τα φτιάχνουν συμβατά ακόμα και για το ρεύμα(που σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι μετασχηματιστή για να το δουλέψεις στην Ελλάδα-θα πρέπει να γράφει όμως στο input: 100-240 V-παρά μόνο έναν adaptor για να μετατρέψεις την πρίζα από 2 ίσια σε 2 στρογγυλά). Αυτή την στιγμή γράφω από το laptop μου το οποίο είναι αγορασμένο από U.S.A και βρίσκομαι Ελλάδα. Δουλεύει μια χαρά. Οπότε αν θέλεις να το πάρεις από εκεί,τουλάχιστον από θέμα λειτουργίας δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
BELGOS2
Silent friend
Reged: Sun
Loc: BELGIUM
|
|
get one in greece easier in case of breakdowns repaired under garantie. dont hold your breath to get a usa pc fixed under garanty in GR
|
KAKO PEDI
Enthusiast

Reged: Mon
Loc: Ti shmasia exei?
|
|
Ti doulia exei to laptop me th xora pou tha paei na meinei o anthropos einai p.x.san na rotas an ena autokinhto pou agorazeis sth germania tha proxoraei stous dromous tous ellhnikous.
De pezei rolo akoma ki an to pareis to leptop apo to afganistan auto tha douleuei opou ki an pas ta wuindows pou tha baleis pano auto paizei rolo oxi h syskeuh.
|
equinox
Member

Reged: Wed
Loc: Athens
|
|
Έχω ένα sony vaio αγορασμένο από best buy. Δυστυχώς ήμουν άτυχος κι έπεσα σε eλλατωματικό μοντέλο (εκατοντάδες κομμάτια). Έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα.
Εκτός του ότι η sony δεν κάνει service στην Ελλάδα αλλά στο Βέλγιο, αρνήθηκαν να αναλάβουν ευθύνη επειδή το μοντέλο είναι "non european".
Εάν οι διαφορά στην τιμή δεν είναι τραγική, συνιστώ αγορά απο Ευρώπη και οπωσδήποτε οχι sony vaio.
Έχω διαβάσει πάντως πολύ καλά λόγια για το service της toshiba στη χώρα μας.
Επίσης μην τσιμπήσεις αν σου τάξουν παγκόσμια εγγύηση απο το κατάστημα της Αμερικής. Μου επέστρεψαν τα χρήματα μου μετά από ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ και αφού το vaio ταξίδεψε Αμερική (στο κατάστημα) και πίσω Ελλάδα.
-------------------- Δεν έχει νόημα να εμπλακείς σε διαμάχη με έναν βλάκα, θα αναγκαστείς να πέσεις στο επίπεδό του και εκεί θα σε κερδίσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας...
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Reged: Sat
Loc: USA
|
|
Και το δικό μου το laptop SONY VAIO είναι,αλλά δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Μόνο που εγώ,αντί για το BEST-BUY που το είχαν ακριβότερο και έπρεπε να πληρώσω και tax το πήρα από το amazon.com. Ακόμα και το desktop μου είναι SONY VAIO και ούτε με αυτό έχω πρόβλημα(αυτό είναι από το BEST-BUY). Όπως όλα τα ηλεκτρονικά έχουν κάποιες παρτίδες που βγαίνουν ελλατωματικές,εσύ μάλλον είχες την ατυχία να πάσεις επάνω της.
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
equinox
Member

Reged: Wed
Loc: Athens
|
|
Αν και είναι off topic angel μου, όταν δίνεις 2.500,00 για να αγορασεις ενα απο τα top μηχανήματα κάπου η ατυχία οδηγεί σε μεγάλη αγανάκτηση. Εννοείται οτι είχα τεράστια εμπιστοσύνη στην Sony έως τότε.
Για να επιστρέψω στο θέμα μας, η ουσία είναι οτι το service που προσφέρει τοπικά η καθε εταιρεία τελικά μετράει πολύ. Μηχανήματα είναι κι όλο και κατι μπορεί να σου τύχει.
Μα να πρέπει να περιμένεις να πάει στο Βέλγιο για να σου κάνουν έστω και μια απλή επιθεώρηση? Στην καλύτερη περίπτωση χρειάζονται 3 μέρες για το πήγαινε-έλα μόνο. Χώρια που πληρώνεις νομίζω 80-100 euro πάνω κάτω, έχεις δεν έχεις πρόβλημα. Αν είσαι βέβαια εντός εγγύησης Sony, δεν πληρώνεις τίποτα ωστόσο η αναμονή παραμένει (μια βδομαδούλα τουλάχιστον). Αν είσαι επαγγελματίας τι κάνεις?
Επίσης φαντάσου με να έχω πληρώσει 300,00$ για extended global guarantee στο best buy και να μην μπορώ να παω πουθενά εδώ για να μου κάνουν ένα απλό τεχνικό έλεγχο. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα καθώς ανακάλυπτα όλα αυτά! Ούτε καν μπορούσα να φανταστώ κατι τέτοιο όταν το αγόραζα.
Επίσης η υπόθεση european και non european models είναι σημαντική εφόσον είναι μια εφαρμοσμένη τακτική απο ορισμένες εταιρείες.
Το συμπέρασμά μου μετά από όλα αυτά είναι πως θέλει τελικά λίγο ψάξιμο η υπόθεση πριν αγοράσεις ένα μηχάνημα ιδιαίτερα αν πρόκειται να στηρίξεις την εργασία σου πάνω σ'αυτό και σε εισαγωγικά ζηλεύω τον fanatic γιατί αν κι εγώ είχα κάνει αυτό που κάνει εκείνος εδώ, ίσως είχα αποφύγει αυτό που πέρασα.
-------------------- Δεν έχει νόημα να εμπλακείς σε διαμάχη με έναν βλάκα, θα αναγκαστείς να πέσεις στο επίπεδό του και εκεί θα σε κερδίσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας...
Edited by NikolasGR (Tue Aug 29 2006 02:23 AM)
|