mcthess
Silent friend
Reged: Mon
Loc: Greece
|
|
Καλησπέρα
Αυτόν τον καιρό διεξάγεται στο sport24.gr διαγωνισμός αθλητικής δημοσιογραφίας και θέλω τη βοήθειά σας. Όποιος λοιπόν θέλει να βοηθήσει ας πάει εδώ:
http://www.sport24.gr/wcbloggers_Trimmis.asp
και ας ψηφίσει το πέμπτο όνομα
Τρίμμης ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
mcthess
Silent friend
|
|
Η ψηφοφορία κρατά μέχρι τις 11-12 ιουλίου
|
equinox
Member

Reged: Wed
Loc: Athens
|
|
Το να ζητά να βοηθήσουμε έτσι ερήμην ένα μέλος του ομογένεια το καταλαβαίνω. Το καταλαβαίνω γιατι θα είχαμε άποψη για τα γραφόμενά του.
Το να προσπαθεί ένας Έλληνας να ξεχωρίσει στο διεθνή στίβο, επίσης θα το έβλεπα με συμπάθεια.
Το να μπαίνει όμως κάποιος "άγνωστος" και να θέλει να μας χρησιμοποιήσει σε ένα ελληνικό διαγωνισμό ομολογώ πως δεν μου χτύπησε καλά.
Θα εκτιμούσα να μας ζητηθεί τουλάχιστον να διαβάσουμε την δουλειά του και - εφόσον τον κρίνουμε καλύτερο απο τους συνδιαγωνιζομένους του - να τον ψηφίσουμε...
-------------------- Δεν έχει νόημα να εμπλακείς σε διαμάχη με έναν βλάκα, θα αναγκαστείς να πέσεις στο επίπεδό του και εκεί θα σε κερδίσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας...
|
mcthess
Silent friend
|
|
Δε νομιζω ότι οι αλλοι διαγωνιζομενοι στηρίζονται σε άτομα που απλα διαβάζουν τα κείμενά τους και τους στηρίζουν. Και έχω αποδείξεις γι' αυτό αλλά τέλος πάντων. Δε σε υποχρέωσα να κάνεις κάτι. Αν νομίζεις ότι πρέπει να ψηφίσεις κάποιον άλλο κάντο. Αυτοί είναι ήδη στην Ελλάδα. Εγώ αν κερδίσω θα έχω μία πιθανότητα να επιστρέψω.
|
equinox
Member

|
|
Φίλε μου δεν νομίζω οτι διάβασες με προσοχή αυτά που έγραψα.
Να σημειώσω επίσης ότι στο πεδίο location συμπλήρωσες "Greece".
-------------------- Δεν έχει νόημα να εμπλακείς σε διαμάχη με έναν βλάκα, θα αναγκαστείς να πέσεις στο επίπεδό του και εκεί θα σε κερδίσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας...
|
mcthess
Silent friend
|
|
apagorevetai na kanoume kai diakopes? tespa afou de thes mi psifizeis ti na pw...
|
equinox
Member

|
|
Αγαπητέ οι διακοπές δεν απαγορεύονται καθόλου.
Η ψηφοθηρία που προσπαθείς να κάνεις εδω μέσα όμως?
Λοιπόν. Αρκετά το διαφήμισα το θέμα σου.
Καλή τύχη και αναμένω να δώ αν είσαι το ίδιο δραστήριος στο forum αυτό μετά τη λήξη των διακοπών σου.
|
mcthess
Silent friend
|
|
mi me psifizeis an exeis provlima.
|
SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: MAKRONISOS
|
|
Pws kanete etsi gia mia psifo re pedia?
SVATS
Posa mou dineis na se psifisw?
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|
equinox
Member

|
|
xaxxaaxaxaxaxaxaa
|
mcthess
Silent friend
|
|
eyxaristw paidia
|
equinox
Member

|
|
Μέσα σε 3-4 μέρες σε ανεβάσαμε από την 4η στην 2η θέση και μας ειρωνεύεσαι κιόλας?
Από μένα συγχαρητήρια πάντως. Έτσι με το σπαθί σου να πορεύεσαι πάντα.
|
mcthess
Silent friend
|
|
pas kala re file? gia sinelthe se parakalw. eseis ksekinisate na koroideyete kai den exei psifisei kai kaneis edw mesa. yparxoun kai alloi pou sevontai mia prospatheia kai stirizoun kapoion xwris na tou zitane lefta kai xwris eirwnika gelakia. an anevike i thesi sigoura den eisai esi nikolas pou voithises se kati tetoio. toulaxiston oxi me tin symperifora sou. kai pote den eirwneytika. eipa ena eilikrines eyxaristw sta atoma edw mesa pou me voithisan. kai xwris na xreiazetai na sou dwsw anafora to idio to site pou kanei to diagwnismo katalave oti ginotan klepsia kai katharise tis pseftikous psifous. ara me to spathi mou eimai ekei pou eimai kai oxi xari se sena nikolas.
Osoi einai eksw apo ton xoro mia zwi kritiki. bravo etsi bravo
|
equinox
Member

|
|
Διευκρίνησέ μας σε παρακαλώ mcthess,
"den exei psifisei kai kaneis edw mesa"? ή "eipes ena eilikrines eyxaristw sta atoma edw mesa pou se voithisan"?
Κάτι ακόμα. Απο που κι ως που πήγες και πρόσθεσες το e-mail μου στα contacts του msn σου? Αν θέλεις κάτι απο μένα, πες το εδώ σε παρακαλώ.
Εγώ δεν σου έκανα καμμία κριτική στα κείμενα σου αγαπητέ. Τις ενέργειές σου εδω μέσα κριτικάρω και σου λέω ευθέως πως αυτό που έκανες λέγεται ψηφοθηρία. Δεν ζήτησες ούτε καν να διαβάσουμε και να αξιολογήσουμε τα κειμενά σου φίλε μου.
Τέλος μιας και ρωτάς, δεν πάω καθόλου καλά, δεν έχω και μυαλό κι επίσης δεν προβλέπω να συνέλθω.
Έχε χάρη όμως που δεν είναι του χαρακτήρα μου να καρφώνω. Διαφορετικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δω πως θα αντιδρούσε το sport24 αν διάβαζε το post που έκανες εδώ μέσα. Σίγουρα θα συμφωνήσουν μαζί σου οτι πήρες με το σπαθί σου τις ψήφους σου...
Edited by NikolasGR (Sat Jul 08 2006 05:49 PM)
|
mcthess
Silent friend
|
|
καλα κάνω και κάνω ψηφοθηρία. δεν απαγορεύεται από κανέναν νόμο.
|
equinox
Member

|
|
http://www.omogenia.com/forums/showthreaded.php/Cat/0/Number/35693/an/0/page/0#35693
|
mcthess
Silent friend
|
|
kali epilogi. nomizw oti etsi tha katanoiseis ton psixiko sou kosmo kalytera kai na allakseis pros to kalytero diavazontas ayta ta vivlia.
|