jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

Members Only >> Concerts / Events

Pages: 1
Skylitsa
ÈåóóáëïíéêéÜ
**

Reged: Tue
Loc: Giraia alviona
SUPERMAN! H ZOOMPERMAN!
      #35857 - Sat Jul 29 2006 06:49 PM

Βρε παιδιά, μόλις γύρισα από το σινεμά. Πήγαμε να δούμε τον Ζούμπερμαν (που λένε και οι πόντιοι... χωρίς καμμία παρεξήγηση για τους ποντίους ε?).

Δεν μπορώ να πω καλογυρισμένη η ταινία και τα special effects ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Αξίζει τον κόπο να τη δεί κάποιος.

Αλλά εκεί που πραγματικά τρελλάθηκα να γελάω ήταν με την αρχική σκηνή που ο superman σώζει το αεροπλάνο από την πτώση και από όλα τα μέρη του κόσμου το προσγειώνει ... πού? ... μα στη μέση ενός κατάμεστου γηπέδου baseball! Και δώστου ο κόσμος να χειροκροτεί και να φωνάζει το όνομά του, και βγαίνει αυτός στην πόρτα του αεροπλάνου και να και το background πίσω πάνω στο αεροπλάνο "US AIR FORCE". Τρέλλα, τρέλλα. Μέχρι και εμένα μου ήρθε να σηκωθώ από την καρέκλα μου και να χειροκροτήσω ...

και σε μία άλλη σκηνή η Lois είναι στην αγκαλιά του superman, "πατάει" επάνω στα πόδια του έχοντας αποδεχθεί την πρόσκλησή του να της δείξει τη γή από ψηλά!
υπόψιν οτι σε αυτό το έργο η Lois είναι με έναν άλλο, τον Richard.

Διάλογος:

Lois: Richard is a pilot. He takes me up very often.
superman: Not like this.

Τρέλλα, τρέλλα, τρέλλα.....

--------------------
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results"

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1

Extra information
0 registered and 4 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Eva-Redi 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 764

Rate this topic

Jump to

Contact Us Yasou.com