GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
|
|
Είναι μία ταινία από την παλιά ΕΡΤ. (τι θυμήθηκα τώρα ε?)  Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά ίσως είναι και θεατρικό. Αν λοιπόν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί θα ευχαριστούσα ιδιαιτέρως όποιον το έβρισκε. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και όσους ψάξουν.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

|
|
Τελικά την αγόρασα σε DVD και μου έφυγε το μαράζι.
Εχθές την είδα και αναπόλησα τα παιδικά μου χρόνια γιατί από τότε είχα να την δω.
Ο Ηλίας ο Λογοθέτης είναι βασικά που κρατάει όλο το έργο στον ρόλο του Ιταλού αστυνομικού, ένας ρόλος που του ταιριάζει πολύ.
Αν θέλετε να δείτε τους διαλόγους μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.mikrosapoplous.gr/extracts/bab/0.html
Επίσης λίγα λόγια από τον Δημήτρη Βυζάντιο που το έγραψε βρίσκονται παρακάτω.
http://www.greek-language.gr/greekLang/literature/anthologies/new/show.html?id=22
Ευχαριστώ και αυτόν που μου έδωσε το δεύτερο link.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Kατ' αρχήν είσαι ψεύτης γιατί στα παιδικά σου χρόνια ούτε φωνογράφος δεν υπήρχε. Εκτός αν σας έπαιζαν κινούμενες διαδοχικές εικόνες οι αδελφοί Λυμιέρ. Αλλά αφού το αγόρασες οι ηθικοί νόμοι του τσιφούτη επιβάλουν να το ανεβάσεις κιόλας. Δεν είμαστε όλοι μεγαλοσυνταξιούχοι να αγοράζουμε ντιβιντιά.
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

|
|
Αν τα καταφέρω θα το ανεβάσω μικρομεσαίε και προβληματικέ αστέ. 
Είχες χάσει μικρός όμως την ευκαιρία να το δεις γιατί όταν σας πηγαίναν με το σχολείο στο θέατρο εσύ προτιμούσες να βλέπεις τα μπούτια της φιλολόγου! 
|