|
|
|||||||
Quote: Βρήκε τον... Σταυρό! Για το διάλογο που είχε με το Γιώργο Καραγκούνη στ' αποδυτήρια, αλλά και την φάση που έκρινε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε στο ραδιόφωνο του Extrasport o Βραζιλιάνος μέσος της Καλαμαριάς, Εντουάρντο Πρίτο. «Αν γινόταν διαγωνισμός για την καλύτερη βουτιά για το ποιος θα πιάσει τον σταυρό, τον κέρδισε ο Καραγκούνης. Φαίνεται ότι έπαθε ηλεκτροσόκ κι έπεσε. Ο διαιτητής ήθελε να δώσει κάτι διότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βάλει γκολ. Εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά αμυντικά αλλά φαίνεται ότι κάτι έπρεπε να γίνει», τόνισε ο Μπρίτο και εξήγησε: «Ο Καραγκούνης έκανε μια ντρίπλα, έφυγε από δεξιά και αμέσως μάζεψα τα πόδια μου, τον περίμενα όρθιος για να περάσει διότι πίσω μου ήταν ο Παπαδόπουλος και κάλυπτε χώρο. Ο Καραγκούνης είδε ότι δεν προλάβαινε τη μπάλα κι έπεσε, η μπάλα ήταν τρία μέτρα μακριά και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, ούτε κάρτα ούτε τίποτα. Αν δεν το έδινε και δεν έμπαινε γκολ, θα έδινε και πέντε λεπτά καθυστερήσεων ενώ αφού μπήκε, βιάστηκε να σφυρίξει λήξη ενώ η ομάδα μου είχε κερδίσει φάουλ και δεν επέτρεψε ούτε την εκτέλεση. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να κερδίσει για τα 100 χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, θα πει ο διαιτητής ότι τον ακούμπησα, είτε με το χέρι είτε με το δάχτυλο είτε με το μαλλί... Με τον Καραγκούνη μίλησα στα αποδυτήρια, μου είπε δεν ήταν πέναλτι και μετά με κοιτούσε και γελούσε. Είναι ο Καραγκούνης, είναι μάγκας, είναι μεγάλος παίκτης, έχει κερδίσει και το ευρωπαϊκό, εντάξει...Στο διαιτητή τι να πω, εκεί μέσα ούτε ο Καραμανλής δεν μπορεί να πει τίποτα, αυτός θα σφυρίξει ότι θέλει, ούτε ο πρόεδρος δεν μιλάει ούτε κανείς». flash.gr XAXAXAXAXA BRE TON KOLOTOUMPA AN DEN KANEI MYNHSH TOU TYPA POU KANEI TETOIES DHLWSEIS STON AERA NULLAKO NA TOU KANEIS ESY XAXAXAXAXAXAXA
|