|
|
|||||||
|
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι βρώμαγε από την πρώτη ημέρα που πήρε δημοσιότητα το όλο θέμα. Η άποψή μου είναι λίγο περίεργη. Τι εννοώ; Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι 100% κατά της χρήσης ουσιών από αθλητές ΟΜΩΣ δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στον Κεντέρη σε μια δύσκολη στιγμή. Στις επιτυχίες, είναι εύκολο να τρέχουν όλοι και να αγκαλιάζουν τους αθλητές. Το δύσκολο είναι να τους υποστηρίζεις όταν κάτι δεν πάει καλά, στις δύσκολες στιγμές. Ό,τι κι αν έγινε με τον Κεντέρη, προσωπικά δεν ξεχνώ ότι το 2000 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και ανέβασε την Ελλάδα μας τόσο μα τόσο ψηλά! Δεν δικαιολογώ τη χρήση ουσιών αλλά δεν είναι Ελληνικό "προνόμιο", ξέρετε... Συμβαίνει και σε άλλες χώρες και ορισμένοι δημοσιογράφοι που έβγαζαν στον αέρα παράθυρα με τίτλους όπως: "Η Ολυμπιάδα της ντόπας" θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται! Διοργανώσαμε φανταστικούς αγώνες, όλος ο κόσμος έλεγε "ΜΠΡΑΒΟ" και οι δημοσιογράφοι μας... το βιολί τους! Λες και όλοι οι αθλητές μας παίρνουν ουσίες! Κανείς όμως δεν είχε τα κότσια να κάνει έστω τη μισή φασαρία για την κυρία Jones η οποία ήταν φαβορί και όμως τα πήγε χάλια, έτσι; Ξέρω ότι πολλοί έχετε διαφορετική άποψη και δεν με πειράζει. Απλά ήθελα να εκφράσω και τη δική μου. Αρνούμαι πεισματικά να γυρίσω την πλάτη σε οποιονδήποτε αθλητή μας ειδικά σε δύσκολες στιγμές! |