Leniw
(Enthusiast)
Thu Mar 07 2002 12:49 PM
Re: Διασπορά – Ελληνισμός - Αφομοίωση…!

Μα, δεν είναι η θρησκεία αυτή που ενώνει τους Εβραίους, αλλά ούτε και τους Ελληνες πια, ύστερα από όλα αυτά που η θρησκείες και οι αντιπρόσωποί τους έχουν επιβάλλει κατά των λαών.

Η μη μετανάστευση Ελλήνων στην Αμερική, αφού εισάγουν πιά μετανάστες οι Ελληνες στη γενέτειρα, θα αλλάξει πολλά στον Ελληνοαμερικάνικο πληθυσμό, μετά ίσως από 15 χρόνια που οι Ελληνογεννημένοι Αμερικανοί γεράσουν.

Οι Εβραίοι έχουν βρεί τρόπους να χρηματοδοτούν απο τη τσέπη τους όλα τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών απο Αμερική.
Οι Ελληνες διαθέτουν μόνο για την Ευρώπη τετοια προγράμματα αδιαφορώντας παντελώς για τα Ελληνόπουλα της Αμερικής που σπουδάζουν στην Αμερική.
Αυτά σας τα λέω εξ ιδίας πείρας, αφού έχω κάνει προσπάθειες να καλλιεργήσω με κάποιους
που κάνουν τους εφοπλιστές δύο πληρωμένα interships από Αμερική/Ελλάδα και σκόνταψα.
Ασε δε το άλλο που μου ζητούσαν και φωτογραφίες των κοριτσιών πριν πάνε στην Ελλάδα λες και θα στέλναμε μανεκεν για επείδειξη μόδας.

Ασε, δε το άλλο που όταν έρχονται τα παιδιά μας στις κατασκηνώσεις τους κάνουν πλύση εγκεφάλου με τη θρησκεία. Το κοριτσάκι Ελληνα φίλου μου απο Βουλγαρία που είχε πάει με τη κατασκήνωση στην Ελλάδα, τραγούδησε *Τη Συννεφούλα* του Σαβόπουλου σε μια επίσκεψη σε ένα μοναστήρι, και η καλογριά το καταεξευτέλησε μπροστά σε όλα τα παιδάκια οτι τραγουδάει κομμουνιστή τραγούδια.
Είναι αυτή η θρησκεία που επικαλείσαι να ενώσει τους Ελληνες?

[This message has been edited by Leniw (edited 03-07-2002).]

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2