Eva-Redi
(zizani with a twist)
Fri Dec 30 2005 03:15 AM
Re: Frases Tragoudion: ...

Giorgo - 8a sou einai eukola (se kapia eukerh stigmi) na baleis auto to post sto Music Section – se parakalw?? To rotaw pideis einai ena apo ta liga (pio alafrotera) posts pou m’aressi na asxolieme kathe tosso (kai me epitreph na xsefeugw ta sobara ths zwhs kapou-kapou).

Ta Tragoudia, ta Poimata, esto kai ths Mantinades (kai diaforetikes Frases) – exoun to pio omorfo tropo na mas kanoun na gelame, na elpizoumai, na thumomastai,, na nostalgoumai, na oneirevomastai, i kai na anatanaklomastai - ta perasmena (reflect on the past).

Me boithia tou Greeklish Tools, prosferno ki’alles Frases Tragoudion:

Με βοήθεια του Greeklish Tools, "προσφερνο" κι’άλλes "φρασες" Τραγουδιών:

Τι Eiμουνα Για Σένα… (Ρέμος)
• Πέρασες απ’την Ζωή μου και με’κάννες κομμάτια…
• Θέλω να μου πεις, κοιτάζοντας μες τα ματια, Τι Ήμουνα για Σένα, Τι Ήσουνα για Μένα?...Καιρός Λύπον να Λογαριαστούμε.
• Για σένα καταστράφηκα…να δεις πως όλλοι θα πούνε…

Το Σ’Αγαπώ (M. Χατζηγιάννης)
• Eiμουνα μικρός για τόσα αινίγματα, και όμως τα απάντησα μωρό μου…
• Ξέρεις να ξεφεύγεις απ’το θέμα…φυλακτικές απ’το Σαγαπώ και από ‘Mένα. Είναι πικίνδυνα εδώ…

Παράλληλα (Η. Σφακιανάκης)
• Περπατάμε Παράλληλα…Ήταν μια Αγάπη δυνατή, όμως στην δύσκολη στιγμή – την παρατήσαμε…και την διαλύσαμε…
• Και oλλa είναι ακατάλληλα για να σμίξουμε παλλύ…
• Στο ίδιο κατάλυμα δεν θα ζούμε τα βραδια…
• Σαν Φωτιές που αργό-σβήνουνε, και στο τέλος θα μείνουμε δυο Σώματα Aδεια…

Αν Είσαι Η Αγάπη… (G. Πλούταρχος)
• Αν είσαι Δρόμος στο κρεμώ που οδηγεί - - να μη σε γνώριζα ποτε μου…
• Αν είσαι Ερωτας που γίνεται καημός - - φύγε πληγή μου - πριν να γίνεις…
• Μα’άν είσαι Η Αγάπη που περίμενα να’ρθει - - γύρε στο πλάι μου και γύνε Η Ζωή μου…

(For now some low-key Love Songs --- but next time, something totally different > variety is the spice of life - u know!)
I hope others will join me on this post ???

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2