|
|
|||||||
|
Euxaristo Ariti pou mas prosferes auto to api8ano website ('kithara') !!! I had fun looking up a whole lot of Greek songs that I really, really like. As den ta exei kai ola, san ta tragoudia >> Omorfi ap'ton Stavento; T'Onoma Mou ap'ton Nikos Kourkoulis; Pes Mou To 3ana ap'ton Nikos Vertis kai Tha To Kanw To Eglima ap'ton Vassilis Karras) - - - brika merika alla pou m'aresoun e3isou >> PX: Σκοτάδι Τσαλίκης Γιώργος Μουσική/Στίχοι: Μηλιωτάκης Κώστας/Τσιάφας Δημήτρης Στάλθηκε: 11-04-2005 Εκεί που η θάλασσα τον ήλιο ανταμώνει Σε συναντάω πάντα όταν ξημερώνει Κοιτάω το βλέμμα σου φωνάζω σ' αγαπάω Κι έτσι τη μέρα μου μαζί σου ξεκινάω Κάθε συνήθεια και κάθε μας ρουτίνα Πράγματά απλά που πάντα κάναμε μαζί Χωρίς να θέλω ασυναίσθητα μου βγαίνουν Σα να μην έφυγες ποτέ ούτε στιγμή Πώς να σε βγάλω πες μου μέσα απ' τη ζωή Μου έχεις γίνει αναπόσπαστο κομμάτι Ήσουν πρωί μέσα στα μάτια σου όταν μπήκα Και τώρα έγινες μεσάνυχτα και κάτι Σκοτάδι γύρω μου σκοτάδι Σε θέλω πάλι έστω για ένα βράδυ Εκεί που η τρέλα καταργεί τη λογική μου Εκεί που νιώθω ότι χάνεται η ζωή μου Μηνύματά σου για χιλιοστή φορά διαβάζω Και γι άλλη μια φορά με μένανε τα βάζω Πώς να σε βγάλω πες μου μέσα απ' τη ζωή μου... Αχάριστη κι Αλήτισσα Βανδή Δέσποινα & Καρράς Βασίλης Μουσική/Στίχοι: Φοίβος Στάλθηκε: 03-01-2005 Δεν κράτησε η κολώνια μας Αγάπη μου για χρόνια Το άρωμα της χάθηκε Γρήγορα απ' τα σεντόνια Κουράστηκα απ' τη σχέση μας Και στα όρια μου φτάνω Συγγνώμη μα έτσι αισθάνομαι Τι θέλεις να σου κάνω Αχάριστη κι αλήτισσα Για πες μου τι σου ζήτησα Μια αγάπη μια παρηγοριά Μα φαίνεται ήτανε πολλά Για σένα αυτά Αλήτισσα Για σένα καρδιοχτύπησα Για σένα θυσιάστηκα Κι από τα πλάνα μάτια σου Γελάστηκα Αλήτισσα Έσπασα λύγισα Με πλάνεψες παλάβωσα Κι όλα εγώ στα 'δωσα Αχάριστη κι αλήτισσα Για σένα είχα αισθήματα Που τώρα πια δεν έχω Κάποια στιγμή σ' αγάπησα Μα τώρα δεν αντέχω Το ξέρω μου έδωσες πολλά Μα τώρα θέλω κι άλλα Εγώ σου λέω γεννήθηκα Για πράγματα μεγάλα Give me Music, Anytime - I'm Happy !!!
|