|
|
|||||||
Quote: >> Bravo sou K.P - auto akribos !!!! > to 'Kefi tou Ellhna' - einai ena ap' ta poio shmantika, monadika poiothta tou Ellhna (opou kai an bre8h) >> monos tou na 3ekinah, na kanei arxh, na xanete me pa8os sto xoro kai sta tragoudia, na anabh kefi, kai tupika na en8ousiazh to glenti tis Zwhs olo gurw tou. ![]() Kai poios den ta'xei spash sto xoro - me kana classiko zeimbekiko tou Terzh - san to 'Den 8elw Tetoious Filous' >> Δεν θέλω Tέτοιους Φίλους Τερζής Πασχάλης & Θεοδωρίδου Νατάσα Στάλθηκε: 10-12-2000 Το διάβασα στα μάτια σου το 'δα στο παγωμένο σου το βλέμμα Πως θέλεις να χωρίσουμε και τι δεν θα 'δινα αυτό να ήταν ψέμα Μου 'τα πανε τα μάτια σου αυτά που θέλουν να μου πουν τα δυο σου χείλη Μου 'τα πανε τα μάτια σου πως τώρα πια θέλεις να μείνουμε δυο φίλοι Δεν θέλω τέτοιους φίλους, δεν θέλω τέτοιους φίλους που να με κάνουνε πικρά να πληγωθώ Δεν θέλω, δεν θέλω, δεν θέλω τέτοιους φίλους Φίλους που θέλουν να με βλέπουν να πονώ Το διάβασα στα μάτια σου αυτό που τώρα κρύβεις στην ψυχή σου Πως θέλεις να χωρίσουμε δεν ξέρεις πόσο με ματώνει η σιωπή σου
|