|
|
|||||||
|
Και ένα απ' τα αγαπημένα μου ... Τo Gucci των Μasai Μαζωνάκης Γιώργος & Κοκκίνου Έλλη Μουσική/Στίχοι: Φοίβος Όλα καλά, μέχρι που μπήκες εσύ κι από την ώρα που σε είδα έχω εντελώς τρελαθεί Δεν είν' του γούστου μου κοπέλες σαν κι εσένα, αλλά Κάτι έχω πάθει τελευταία, και δεν είμαι καλά Μαζί σου κόλλησα και δεν μπορώ άλλη πια να σκεφτώ Δεν σε γουστάρω κι απορώ πώς μου συμβαίνει αυτό Ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ Για ξεκαβάλα το, ψηλά έχεις πάρει τον αμανέ Έχεις μεγάλη γκάμα θαυμαστών που κάνουν ουρά Από μικρούς τυπάδες μέχρι ματσωμένα πουρά Παίζεις με όλους και με όλα, είπα, ξείπα τους λες και θες να είν' οι επιθυμίες σου γι αυτούς διαταγές Έλα που δεν μπορώ πλέον ν' αντισταθώ | 2x σ' αυτό το Gucci φόρεμα που φοράς | 2x και στο ρυθμό που απόψε βράδυ το κορμί σου κουνάς | 2x Γέννημα θρέμμα δυτικής Αττικής έχουμε περηφάνια εδώ εμείς, και λόγω τιμής Μπουρνάζι, Αιγάλεω, Περιστέρι, ξέρω ζόρι τραβάς Μέρη που εσύ κι οι φίλες σου τα θεωρείτε μπας κλας Από την άλλη εγώ Εκάλη δεν πατάω ποτέ γιατί είναι μέρος με γυναίκες που έχουν ύφος μπλαζέ με ξιπασμένα κοριτσάκια ενός πλουσίου μπαμπά που ξέρουν μόνο χίλιους τρόπους να του παίρνουν Αν δε σ' αρέσει το αμάξι μου μη σώσεις ποτέ πάρε το βουτυρόπαιδο απ' την Κηφισιά με Μπεμβέ που λέει το βράδυ πριν ξαπλώσει καληνύχτα μαμά και παριστάνει τον τυπά με τα λεφτά του μπαμπά Του μπαμπά... με μαμά και μπαμπά και παριστάνει τον τυπά με τα λεφτά του μπαμπά Πως σε λένε; Έλλη Κοκκίνου, αγάπη μου Είσαι φοβερή Μα έλα που δεν μπορείς πλέον ν' αντισταθείς σ' αυτό το φόρεμα που τόσο μου πάει και στο χορό που μου 'χει μάθει ο αρχηγός των Μασάι ] 2x Ότι σιχαίνομαι, όλα τα 'χεις εσύ και μακιγιέρ κατ' οίκον και προσωπικό κομμωτή Δυο ώρες θες να σου ετοιμάσουν μανικιούρ γαλλικό καθώς εσύ μιλάς μ' ένα άλλο ψώνιο στο κινητό Θέμα συζήτησης μαντεύω μόδα και κοσμικά Ο κόσμος καίγεται, μα εσείς στο δικό σας χαβά Το Vogue σ' αρέσει και το Elle και το Madame Figaro Μα αν θα σε βάλω κάτω, θα σ' αρέσω μόνο εγώ μόνο εγώ Μπότες ψηλές, μίνι καυτό, μωρό μου απόψε φυσάς Πρέπει οπωσδήποτε, σου λέω, να γίνει κάτι με μας Εσύ απ' τη μία να μου δείξεις πώς περνάς στη χλιδή κι εγώ απ' την άλλη πώς το κάνουμε στην Καισαριανή Μα έλα που δεν μπορείς πλέον ν' αντισταθείς σ' αυτό το φόρεμα που τόσο μου πάει και στο χορό που μου 'χει μάθει ο αρχηγός των Μασάι Σιγά... Μα έλα που δεν μπορείς πλέον ν' αντισταθείς σ' αυτό το φόρεμα που τόσο μου πάει και στο χορό που μου 'χει μάθει ο αρχηγός των Μασάι ] 2x Μα έλα που δεν μπορώ πλέον ν' αντισταθώ σ' αυτό το φόρεμα που τόσο μου πάει και στο χορό που σου 'χει μάθει ο αρχηγός των Μασάι ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Some additional, interesting trivia: Masai Warriors Jump 4 the Girls ... Tradition has it that the young Massai men would (in the past) competitively 'jump' or leap as high as they possibly could to marry the girl of their choice (being offered as bride by the village elders). The Masai leap has also been associated with the ritual of young boys entering into the phase of 'manhood' >> highest jumpers would secure their right of passage into 'manhood' and would also earn them the respect of distinguished Massai Elders. A few years ago, while studying Advertising at Uni - I had an assignment to find a series of very clever, highly creative adverts. While looking for some unique themes (for my assignment) - I accidentally came across a fantastic Aussie advert in some very old magazines - promoting a particular brand of carpet (of all things). This otherwise boring piece of merchandise was cleverly promoted and coupled with an incredible scene of the famous leaps and jumps commonly performed by Masai Warriors. This extremely colourful ad depicted the following (use your imagination here): a large group of young, fiesty Masai men gathered in a circle, with their bright red sarongs > somewhere in the vast, golden-yellow desert of Africa > and a young, beautiful maiden (the prized bride-to-be) also dressed in colourful, flowy attire (body adorned with traditional costume jewelry) taking cover from the sun's rays under a solitary, green leafy tree - in the back-drop of this awesome desert. In the foreground of this outstanding photographic image was a massive sky-blue carpet neatly placed on the desert sand > and a young, handsome, lanky Masai warrior who was snapped/photographed jumping higher than all the other male contenders in the background. Well, Mr lanky had the upper-hand it would seem >> his 'magical' blue capet gave him the leading edge on 'spring' and 'bounce' (to presumably jump to incredible heights) as a direct result of the unique material used in the underlay of this particular carpet. LOLOLOL >> ultimately suggesting a happy, fairytale ending >>> clever, unassuming boy wins the exotic maiden's hand in marriage (despite the odds) >> a marriage suggestively secured by simply choosing the 'right' carpet !!!!!! All in a days work !
|