|
|
|||||||
|
Καιρός να φύγω > Μακρόπουλος Νίκος Στάλθηκε: 10-06-2006 Καιρός να φύγω, τα πήρες όλα, έχει περάσει για μας η ώρα κρατώ μονάχα δύο αναμνήσεις που μ' αγαπούσες πριν με ραγίσεις Καιρός να φύγω, δεν το αντέχω, τον εαυτό μου να καταστρέφω μου 'χει στοιχήσει αυτή η αγάπη, για μένα πρέπει να κάνω κάτι Δεν πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω θα φύγω μακριά σου από τα ψέματά σου Δεν πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω όσο και να σ' αγαπάω πάλι πίσω δεν γυρνάω Καιρός να φύγω, τα πήρες όλα, δεν την αντέχω αυτή τη μπόρα στον ουρανό μας βροχή και πόνος, είναι καλύτερα να μείνω μόνος Καιρός να φύγω, να ησυχάσω, και τις στιγμές μας να ξεπεράσω ξέρω η καρδιά μου θα σε ζητήσει, όμως δεν έχω άλλη λύση Δεν πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω θα φύγω μακριά σου από τα ψέματά σου Δεν πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω όσο και να σ' αγαπάω πάλι πίσω δεν γυρνάω Δεν πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω θα φύγω μακριά σου από τα ψέματά σου Δεν πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω όσο και να σ' αγαπάω πάλι πίσω δεν γυρνάω & Ypopto to aisthima sou - Nikos Makropoulos > http://www.youtube.com/watch?v=qfMiTGAE_64
|