|
|
|||||||
|
Requiem (Στίχοι: Απ. Βιντζηλαίος - Μουσική: TRAP) Κλειδώνομαι στους τοίχους Μια δεύτερη ανάσα σου ζητώ Γυρνάω με τους φίλους στα ίδια μέρη ψάχνω να σε βρω Ρεφρέν Μπορεί να 'χω κουραστεί κι εσύ να 'χεις προδοθεί Ποτάμι είν' ο δικός μου δρόμος Ταξίδι δίχως γυρισμό Η αλήθεια σου πονάει το χθες μου καίει, ...τον ήλιο στα μαλλιά σου Φωνάζω τ'όνομά σου κι η νύχτα δίνει φως για να κοπώ Στο τέλος πάντα μόνος στο τέλος μένω λίγος και μισός Γλυκιά μου αγάπη σώπα δεν θέλω άλλα δάκρυα να σου πω Άγγελοι Κόλακες (Στίχοι: Απ. Βιντζηλαίος - Μουσική: TRAP) Όταν ο ήλιος στάξει την τελευταία του φωτιά Όταν το φεγγάρι σβήσει μες στη νύχτα ξαφνικά Όταν η θάλασσα στεγνώσει και γίνει έρημος ξανά Όταν ο άνεμος σωπάσει, σταματήσει να φυσά Ρεφρέν Τότε θα πάψω να ουρλιάζω τη σιωπή μου Τότε θα μείνω με σπασμένα τα φτερά Οι άγγελοι θα βλέπουν την πληγή μου και θα γιορτάζουν κάθε νύχτα στα κρυφά Όταν η αγάπη κρύψει μια για πάντα τη χαρά Όταν το μίσος κλάψει και αρχίσει ν'αγαπά Όταν ο χρόνος μου σταματήσει να χτυπά κι όταν ο στίχος μου πάψει στην καρδιά σου να μιλά Ρεφρέν Τότε ο πόνος θα ριζώσει στη ζωή μου Τότε οι λέξεις θα τρυπάνε το κορμί Οι κόλακες θα γλύφουν την πληγή μου θα μ'αρρωσταίνουν κάθε μέρα πιο πολύ
|