|
|
|||||||
|
MARGARITARIA SKYLADIKWN Βασίλης Πάλλης - Run Time Erro Μ'εχει πάρει από κάτω που ‘χεις γκόμενο βαρβάτο κι εμένανε με φτύνεις με delete πολλά με σβήνεις τον εβρήκες στα ιντερνέτια και θαρρείς πως έχει τέτοια πίκρες κάνω copy paste γιατί εσύ δεν έχεις taste αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. (Χ4) έλα μανα μου μανα μου κι έχει πέσει το δικτυο και πως θα το σηκώσω σαν το dos αργά σε χάνω άπειρα format θα κάνω και θα βάλω τα windos μήπως και γυρίσεις μήπως μην ξεχνάς πως έχεις βέρα άσε τώρα τον ξενέρα έλα πίσω στον bill gates μην κολλήσεις κανα aids αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. (Χ2) αχ γιατί μου το κανες αυτό αχ και δεν άντεχω τα φορμάτ αν μ'αγαπάς δεν ξέρω αν μ'αγαπάς δεν ξέρω βαράει η καρδιά μου τρελά run time erro. KAI MERIKA DIAMANTIA gia meteklogika glentia ![]() Ελα να κανουμε σεξ Ελα να κανουμε σεξ Η αγάπη μας είν' άθραυστη σαν γυάλινο pyrex Από κορμί είμαι η best Κι από προσόντα είμαι first Μ' αυτό στους άντρες κάνω test Για να διαλέξω. Μπες όπως όλοι στη γραμμή Ασε τα μα, τα μου, τα μη Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή Και ίσως σε επιλέξω Μ' αγαπάς ή τσάμπα πίνω? Μ' αγαπάς ή ciao bambino μια λεσβια κι ένας γκέι είναι δίδυμο που καίει KAI TO KORYFAIO ![]() Άντζελα Ρέμπη "Αν είχανε φωνή οι γκαρσονιέρες, θα πέφταν σαν ξερόφυλλα οι βέρες PAME PARAKATW ![]() Κώστας Καφάσης "Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω, γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο Νίκος Δουλάμης "Έρωτά μου τοκογλύφε γλύφε το κορμί μου γλύφε Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα, μα ξαφνικά κατάλαβα πως έλειπε η σέλλα ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΒΓΑΛ΄ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΤΟ ΑΥΓΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ" ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΘΙΑΡΙΚΑ ΣΑΝ ΤΖΟΥΚ ΜΠΟΞ ΤΡΩΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ [Γιάννης Φλωρινιώτης] Να Απατάς Τον Άντρα Σου Είναι Συνηθισμένο (...να απατάς τον εραστή που το 'δες πια γραμμένο...) e pou to des ? ![]() [Δημήτρης Σταρόβας] Ανεμογκάστρι (...ανεμογκάστρι ήτανε, τζάμπα οι ετοιμασίες, τζάμπα τα πήρανε οι γιατροί, τζάμπα κι οι εκκλησίες...) [Πέγκυ Ζήνα] Άν Πάς Με Άλλη (...θα σου σπάσω το κεφάλι...) [Πέπη Τσεσμελή] Και Σκανδαλίζομαι (...μονάχη αγγίζομαι, μένω γυμνή με μια γραβάτα και φιλίζομαι(??)...) [Σταύρος Λιβυκός] Ο Ύμνος Του Κερατά (...πάρε τηλέφωνο τον κερατά, καλύτερα τώρα παρά μετά...) [Γιώργος Σιμίδης] Το Κορμί Σου Το Φιδίσιο (...φέρτο να στο κάνω ίσιο, κι άμα δείς ότι σ'αρέσει, θα σου φτιάξω και τη μέση...) [Μπάμπης Παπαδόπουλος] Internet (...με γραμμή άι ες ντι έν, φωτογραφίες θα σου στέλνω, θα μου στέλνεις έμ πι θρή και εγώ θα αρρωσταίνω...) [Σούλα Δανέζη] Θέλει Και Λίγο Πουτανιά (...δεν φτάνει μόνο η ομορφιά, θέλει και λίγο πουτανιά [Σπύρος Πόντιος] Λάθος Το Πιάνεις (...αφού σε θέλω και με θές, άσε να χύνεται ο καφές...) την είχα άχτι, την είχα άχτι, τώρα την έχω μόνο σε στάχτη, μέσα στο τσίγκινο κουτί, που φύλαγε τα μπικουτί mallon h pethera tha htan ![]() Φεύγω για Ντουμπάι, bye μωρό μου, bye, φεύγω για Ντουμπάι, μαζί σου άλλο δεν πάει... Από τον πύργο της Βαβέλ έφυγα νύχτα με το ΚΤΕΛ. Εσύ γιατί δεν ξέρω, με κέρασες λικέρ, μα εμένα στην καρδιά μου δουλεύουν κομπρεσέρ (ARGA-ERGA) ![]() Από τότε που γνώρισα εσένα, Θεέ μου έπαψα να'μαι παρθένα Τι πουρό τι καγκουρώ, τσέπες έχουν και τα δυό ![]() Ε όχι ρε παιδιά, αν είναι δυναμόν Αυτή πέρασε τ'όργανο για φέτα του ζαμπόν Αφήστε τ'άλλα αλλαντικά και πιάστε το κασέρι Αυτή κατέχει τ'όργανο σαν νά'τανε μπεγλέρι KTL KTL KTL
|