|
|
|||||||
|
Δεν με εκπλήσσει καθόλου η αντιδρασή σου σε πραγματικά γεγονότα που τα ξένα media κάνουν πρωτοσέλιδα. Οντως αποδεικνύεις τον στρουθοκαμηλισμό που επικρατεί στην νεοΕλλάδα και είναι η αιτία του μαρασμού και της παρακμής. Οσον αφορά τώρα το χαπάκι που μου έστειλες, θέλω να σου υπενθυμίσω την παράφρονη υποδοχή που επεφύλαξαν οι νεοΕλληνες στον ιερέα μετα την εξοδό του απο το γραφείο του ανακριτή και καθ οδόν προς Κορυδαλλό μεριά. Η επίθεση που μου εξαπέλυσες τότε έδειξε περίτρανα πως είσαι υπέρ αυτων των εκδηλώσεων αγάπης προς προφυλακιστέους παιδεραστές. Θα ήθελα να πιστεύω το αντίθετο για να μη σε σιχαθώ τελείως. Απο την άλλη ουδέποτε κατεγράφη στα παγκόσμια δημοσιογραφικά χρονικά αντίστοιχη παράξενη εκδήλωση συμπαράστασης πρός παιδεραστή είτε ήταν παπάς, είτε ραββίνος, είτε μουλάς, είτε ο Δαλαϊ Λάμα. Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα USurum; Γιατί άλλο πράγμα η συμπάθεια πρός εναν άλλο λαό, όσο κι αν δεν είναι αρεστός στούς υπόλοιπους και άλλο πράγμα η συμπάθεια πρός παιδεραστές. Με το συμπάθειο έτσι; Πρώτο Θέμα |