|
|
|||||||
|
Παραπονιαρα μου εσυ... Βρε Μαρακι, γραψε οσα ΟΥΑΙ θες. Ειδες να απανταει κανεις; Ο κοσμος εχει κουραστει απο τα τοσα πολλα αρνητικα που συμβαινουν στην γη. Τι να συζητησουμε εμεις του φορουμ; Ωραια και πες οτι μιλησαμε για το Ιρακ, και για την απανθρωπια, και για το καθε τι στραβο στον κοσμο... Τι περιμενεις να βγει απο μια τετοια συζητηση; Λες να βγουμε ολοι καλυτεροι, η ποιο συνειδητοποιημενοι;Η περιμενεις να γινει ενα θαυμα και ξαφνικα να αλλαξει ο κοσμος επειδη εμεις οι δεκα εδω της ομογενειας καναμε μια συζητηση; Ολοι μας ξερουμε σε τι χαλια εποχη ζουμε, και ολοι μας ξερουμε πως οτι και να κανουμε δεν μπορουμε να αλλαξουμε κατι. Οσο υπαρχει ανθρωπος παντα θα υπαρχει αδικια. Ετσι ηταν, ετσι ειναι, και ετσι θα ειναι. Αυτα που γραφεις τα ΟΥΑΙ σωστα ειναι και καλα κανεις και τα γραφεις αλλα ποιος ν ασχοληθει με δαυτα; Δεν ξερεις οτι ζουμε στην εποχη του computer, video games, flat screen tv's, ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΙΠ, στην εποχη του ipod, στην εποχη που ο κοσμος δεν θελει να ασχοληθει με οτιδηποτε θλιβερο γινεται γυρω του; Τα χαπια του παγκοσμιου αποπροσανατολισμου τα περνουμε ολοι μας πλεον μετα χαρας. Ολοι ασχολουμαστε με πραγματα που μας δινουν καποια υποτυπωδη και ψευτικη χαρα της ωρας, μεσω ταινιων, αθληματων, βιντεο παιχνιδιων, φορουμ, μουσικης... Τι να κανουμε ρε Μαρια; Να κανουμε φιλοσοφικη συζητηση που δεν οδηγει σε καμμια λυση; Θες ντε και καλα να βγαλεις χολη απο το μακρυ και το κοντο του καθενος μας; Να σπασουν τα νευρα σου για πραγματα που κανεις μας δεν μπορει να αλλαξει; Να γραφουμε για τις αδικιες και τα ασχημα της γης να τα αναλυουμε και τι θα βγει; Ειμαστε εμεις σε θεση να κανουμε κατι για την ανθρωποτητα; Μονο μια κουβεντα μπορουμε να κανουμε αρχικως, και μετα θα αρχισουμε να τσακωνομαστε να λεμε ο ενας τον αλλον εβραιο, χουντικο, κουμμουνι, φιλο-Αμερικανο, Τουρκο, Αλβανο... Συυγγνωμη που σου δειχνω καθαρα ποσο δυσκολο ειναι αυτο που περιμενεις να βρεις εδω μεσα και παντου αλλα εγω ετσι το βλεπω. Μακαρι να ειμαι λαθος βεβαια και ξαφνικα να γινουμε ολοι μας δυναμικοι αγωνιστες και ανθρωποι με πυγμη ετοιμοι να φτιαξουμε τον κοσμο. Μεχρι τοτε ομως εγω θα γραφω τα δικα μου και θα ελπιζω οτι μεσω του χαβαλε θα καλυτερευσω τον κοσμο. Ο καθενας μας οτι μπορει κανει!!!
|