Maria Seferou
(Member)
Sun Dec 30 2007 11:26 AM
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε;

Τελικά δεν είσαι κακό παιδί, Notos, Και όταν θέλεις να κουβεντιάσεις πολιτισμένα τα καταφέρνεις μια χαρά.
Συμφωνώ σε πολλά απ' αυτά που λες, αλλά οι τσακωμοί και η μισαλλοδοξία είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας από αρχαιοτάτων χρόνων.
Εκείνο που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα. Άλλος τη βρίσκει στο χαβαλέ και στην πλάκα, άλλος εκτονώνεται με εθνικιστικές κορόνες, άλλος με πολιτικό φανατισμό, άλλος με τη φιλοσοφία, κλπ.
Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο εξελίξιμο κι έχει την τάση να ψάχνεται και να σκέπτεται. Αν το ρίξουμε όλοι στην πλάκα και στο χαβαλέ τότε εκεινοι που κυβερνούν θα μας συντρίψουν εντελώς.
Τέλος πάντων, σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις στο Omogenia.com και να περνάς καλά.
Όσο για το avatar που έχεις επιλέξει, σαν γυναίκα με προσβάλλει. Οι γυναίκες δεν είναι απλώς κρεάτινα αντικείμενα που υπάρχουν για την ευχαρίστηση των ανδρών (αν και φοβάμαι ότι πολλές αυτό πιστεύουν πως είναι...).
Οι γυναίκες, φίλε Notos, είναι ανθρώπινα όντα με πνευματική υπόσταση όπως και οι άνδρες. Και αυτή η πνευματική τους υπόσταση έχει τις δικές της απαιτήσεις και τα δικά της πνευματικά ενδιαφέροντα.
Το να γράφω αυτό που νομίζω πως είναι σωστό και χρήσιμο, άσχετα με το ποιος με διαβάζει και ποιος συμφωνεί, είναι για μένα πηγή μεγάλης ψυχικής ικανοποίησης. Έτσι πιστεύω ότι το πέρασμά μου από τη ζωή έχει κάποιο νόημα.
Επειδή αύριο είναι η τελευταία ημέρα του 2007 και έχω αποφασίσει να απέχω από το Omogenia.com τον καινούργιο χρόνο, διότι δεν θέλω να μου γίνει εθισμός χωρίς νόημα, σε χαιρετώ και σου εύχομαι ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ για τον καινούργιο χρόνο.

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2