Maria Seferou
(Member)
Sun Dec 30 2007 01:21 PM
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε;

USAfilofovos,

Έχω πολλά να γράψω, αλλά από το να κάνω μονολόγους ή διάλογο κωφών ή να γίνομαι αντικείμενο χλευασμού και αποδέκτης ύβρεων, όπως συνέβη συχνά στο παρελθόν και μου έκοψε τον αρχικό ενθουσιασμό, προτιμώ να αποχωρήσω.

Εξάλλου, το να συνομιλώ με "κουκουλοφόρους", για τους οποίους δεν γνωρίζω τίποτα παρά ένα ψευδώνυμο, είναι ένας ακόμη αποτρεπτικός παράγοντας. Πώς μπορεί να ζεσταθεί μια ατμόσφαιρα μεταξύ κουκουλοφόρων; Αυτά τα φόρουμ δήθεν συζητήσεων με κουκούλες είναι ένα φτωχό, φτωχότατο υποκατάστατο της αληθινής επικοινωνίας για την οποία το κοινωνικό ζώο που λέγεται άνθρωπος διψάει. Όμως πόσο ζεστή, αληθινή και ανθρώπινη μπορεί να είναι μια επικοινωνία πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας;
Αυτή η ευρεσιτεχνία των κουκουλοφόρων του Ιντερνέτ, δεν αποκλείεται να είναι σχέδιο σκοτεινών μα πανούργων εγκεφάλων, ώστε οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε αυτά να εκτονώνονται νοητικά και ψυχικά χωρίς όμως να μπορούν να οργανωθούν σε ενεργές ομάδες ακτιβισμού κατά της σήψης, της διαφθοράς και των ύπουλων μεθοδεύσεων της παγκοσμιοποίησης.
Άγνωστοι και συχνά εχθρικοί ο ένας προς τον άλλο, οι φορουμτζήδες χάνουν πολύ χρόνο και ενέργεια για το τίποτα.
Εδώ με κατηγόρησε κάποιος από εδώ μέσα ότι γράφω με το πραγματικό μου όνομα γιατί επιδιώκω, λέει, τη δημοσιότητα. Μ' άλλα λόγια, η κουκούλα έχει καθαγιαστεί ως το norm!
Γι' αυτούς και γι' αυτούς τους λόγους, αλλά και επειδή δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο, θα προσπαθήσω να μείνω πιστή στην υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου, αν και γνωρίζω ότι στην αρχή θα ελλοχεύει ο πειρασμός της επιστροφής. Ίδομεν...
Σου εύχομαι καλή χρονιά και δύναμη στον αγώνα που κάνεις για τις ιδέες σου.

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2