|
|
|||||||
Quote: Μια από τις πιο καλές τακτικές είναι η "μένω μέχρι να φύγω" τουλάχιστον αυτό λέει η δική μου πείρα και όχι μόνο για τα φόρουμ... Quote: Ένα τεχνολογικό επίτευγμα είναι. Ένα "αφηρημένο" καφενείο στις διαστάσεις του κυβερνοχώρου. Μπορεί να πέσει ξύλο και μαχαίρωμα, αλλά μπορεί να γίνει και καλή συνάντηση ανθρώπων. Εγώ μένω στην σχετική "ανωνυμία" κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του διαδικτύου να σου την "μπαίνουν" ακάλεστοι στο τραπέζι σου. Μου έχει συμβεί όμως και μια πραγματική συνάντηση και καλή φιλία μέσα από αυτό το είδος της επικοινωνίας. Quote: Και στο διαδίκτυο ισχύουν όλες οι αρχές της θεωρίας των πιθανοτήτων όπως και στον τρισδιάστατο χώρο μας : Για την ίδια κουβέντα οι πιθανότητες να ακούσεις "μπράβο" ή να φας φάπα είναι σχεδόν ίσες... Quote: Καμιά ιδιαίτερη ιδέα. Απλά όπως και στην ζωή έτσι και στο διαδίκτυο, το σπίτι και η αυλή σου είναι αυτονόητο να σου είναι ακριβά. Καλή σου χρονιά και σε σένα. Είτε μπαίνεις είτε όχι εδώ μέσα, θα περνώ πότε - πότε βόλτα από την ιστοσελίδα σου. Είναι όμορφη... |