USAfilofovos
(enthusiast)
Sun Dec 30 2007 03:32 PM
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε;

Quote:

Έχω πολλά να γράψω, αλλά από το να κάνω μονολόγους ή διάλογο κωφών ή να γίνομαι αντικείμενο χλευασμού και αποδέκτης ύβρεων, όπως συνέβη συχνά στο παρελθόν και μου έκοψε τον αρχικό ενθουσιασμό, προτιμώ να αποχωρήσω.

Μια από τις πιο καλές τακτικές είναι η "μένω μέχρι να φύγω" τουλάχιστον αυτό λέει η δική μου πείρα και όχι μόνο για τα φόρουμ...

Quote:

Αυτά τα φόρουμ δήθεν συζητήσεων με κουκούλες είναι ένα φτωχό, φτωχότατο υποκατάστατο της αληθινής επικοινωνίας για την οποία το κοινωνικό ζώο που λέγεται άνθρωπος διψάει. Όμως πόσο ζεστή, αληθινή και ανθρώπινη μπορεί να είναι μια επικοινωνία πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας;

Ένα τεχνολογικό επίτευγμα είναι. Ένα "αφηρημένο" καφενείο στις διαστάσεις του κυβερνοχώρου. Μπορεί να πέσει ξύλο και μαχαίρωμα, αλλά μπορεί να γίνει και καλή συνάντηση ανθρώπων. Εγώ μένω στην σχετική "ανωνυμία" κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του διαδικτύου να σου την "μπαίνουν" ακάλεστοι στο τραπέζι σου. Μου έχει συμβεί όμως και μια πραγματική συνάντηση και καλή φιλία μέσα από αυτό το είδος της επικοινωνίας.

Quote:

Εδώ με κατηγόρησε κάποιος από εδώ μέσα ότι γράφω με το πραγματικό μου όνομα γιατί επιδιώκω, λέει, τη δημοσιότητα. Μ' άλλα λόγια, η κουκούλα έχει καθαγιαστεί ως το norm!

Και στο διαδίκτυο ισχύουν όλες οι αρχές της θεωρίας των πιθανοτήτων όπως και στον τρισδιάστατο χώρο μας : Για την ίδια κουβέντα οι πιθανότητες να ακούσεις "μπράβο" ή να φας φάπα είναι σχεδόν ίσες...

Quote:

Σου εύχομαι καλή χρονιά και δύναμη στον αγώνα που κάνεις για τις ιδέες σου.

Καμιά ιδιαίτερη ιδέα. Απλά όπως και στην ζωή έτσι και στο διαδίκτυο, το σπίτι και η αυλή σου είναι αυτονόητο να σου είναι ακριβά.
Καλή σου χρονιά και σε σένα. Είτε μπαίνεις είτε όχι εδώ μέσα, θα περνώ πότε - πότε βόλτα από την ιστοσελίδα σου. Είναι όμορφη...

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2