Notos
()
Mon Dec 31 2007 07:41 AM
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε;

Κι εγω σε ειχα παρει καπως στραβα στην αρχη αλλα τελικα και εγω ενοιωσα πως δεν εισαι αυτο που νομιζα. Οποτε οπως βλεπεις και οι δυο μας πεσαμε εξω.

Το αβαταρ μου ειναι ασχετο με τα πιστευω μου για τις γυναικες. Εδω στο διαδυκτιο μπορεις να διαλεγεις εναν ρολο ειδικα λογω της ανωνυμιας και αυτο ειναι ολο.

Κι εγω στην αρχη οταν εγινα μελος ημουν σοβαρος και εγραφα με συνειδηση, μετα αρχισε ο χλευασμος και η ειρωνια απο διαφορα ποιο παλια μελοι με αποτελεσμα να το γυρισω κι εγω στο δουλεμα και στην ασχημια.

Μαλιστα προκαλεσα και αρκετα παραπονα απο αλλα μελοι που δεν ειχαν καμμια διαθεση να με διαβαζουν και μου εκοψε την προσβαση για ενα μικρο διαστημα ο Γιωργος. Τσαντιστικα κ.τ.λ. αλλα στο τελος συνειδητοποιησα πως οσο κι αν ειχα δικηο ειχα φτασει στο σημειο να φερομαι σαν αλητης κανονικος. Καμμια σχεση δεν εχω με αλητη αλλα αυτη ηταν η αντιδραση μου.

Τελος παντων εγω πιστευω οτι καλα ειναι να μεινεις εδω.
Ασχετα απο το οτι παντα θα υπαρχει καποιος να στην λεει.

Ο καιρος παντα δικαιωνει στο τελος και δινει στον καθενα μας οτι του αξιζει. Κι εδω και στην ζωη γενικοτερα.

Μεινε και γραφε γιατι ασχετα απο το οτι σε αποτρεπω να ασχοληθεις με σοβαρα θεματα (για να μην νευριασεις με τους ειρωνες) νομιζω πως πρεπει να αγνοησεις την συμβουλη μου γιατι με σενα εδω στο τελος μπορει τελικα να ξανα βρουμε μερικοι τον καλο μας εαυτο...

Καλη χρονια και ελπιζω ειλικρινα να μεινεις γιατι και εγω σε θεωρω πολυ καλο ανθρωπο.

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2