|
|
|||||||
|
Ενδιαφέρουσα πρόταση έκανες Νότε αλλά ουτοπική. Πλάκα μπορείς να κάνεις δεν αντιλέγω αλλά προτιμάς λίγο τον εκχυδαϊσμό. Πέρα από αυτό όμως εγώ την πλάκα την βλέπω σαν κάτι αυθόρμητο και όχι ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο. Έχει λίγο καιρό που όλο ζητάς και όλο θέλεις να σου έρθουν όλα στα μέτρα και σταθμά που έχεις θέσει εσύ. Αν μπορέσεις να κατευθύνεις το πλήθος τότε μαγκιά σου αλλά δεν βλεπω να τα καταφέρνεις. Πλάκα κάνουμε όλο τον καιρό εδώ και μιλάμε σοβαρά και διασκεδάζουμε με μουσική, λέμε και τα ανέκδοτά μας και κάνουμε ότι ευχαριστεί τον καθένα. Ποιός λοιπόν σε έχρισε σωτήρα και καθοδηγητή μας να κάνουμε ότι νομίζεις εσύ; Μάλλον αυτονακυρήχτηκες. Αναφέρεις ότι δεν είσαι αλήτης αλλά φερόσουν έτσι. Αυτό λοιπόν εγώ το είχα φανταστεί από την αρχή και έλεγα ότι δεν είσαι κακός. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι και ο μόνος αλλά ακόμα και ο Γιώργος που έχεις ξεσηκώσει έναν πόλεμο τελευταία εναντίον του πίστευε και πιστεύει το ίδιο. Αναφέρεις για συναντήσεις μελών. Πες μου λοιπόν πόσα άτομα έχεις γνωρίσει εσύ και να σου πω και εγώ ότι χωρίς καμία καθοδήγηση έχω ήδη συναντηθεί με 10... και η λίστα φυσικά δεν έχει κλείσει ακόμη. Κάνε πλάκα λοιπόν αλλά όχι με προαναγγελία σαν να περιμένουμε την αμαξοστοιχία στον Σταθμό Λαρίσης, να είσαι έτοιμος όμως και για την δικαίωσή σου αλλά και για την αποτυχία σου. |