|
|
|||||||
Quote: Και ψυχαναλυτης, και μηχανοβιος, και ροκας, και κριτης... Τοσα χαρισματα που εχεις Νουλλη μου το λιγωτερο που μπορω να κανω ειναι να υποκληθω δημοσιως, και να υποβαλω τα σεβοι μου! Εχεις απολυτο δικηο, θα τα λαβω ολα αυτα υπ οψιν και θα γυρισω ποιο σωστος ακομη!!!Σ ευχαριστω που μου εδειξες το μεγεθος του προβληματος μου.Τι θα εκανα χωρις εσενα; Μου λες; Πως θα ζουσα σε αυτον τον χωρο; Νουλλη μου παρε το φορουμ εσυ, πρεπει να το παρεις, δεν ειναι αλλος σαν εσενα εδω!!! Μονο εσυ μπορεις να μας τα λες ολα σωστα και τελεια, εισαι απιστευτος, μοναδικος, ασυγκριτος, ο μπαμπα σου πρεπει να ειναι πολυ περηφανος για σενα, που δεν εχεις καθολου απωθημενα... Αμ η μηχανη σου και οι ροκιες σου δειχνουν ατομο "born to be wild" Μπραβο ρε Νουλλη τα καταφερες να εισαι τελειος και να μην εχεις απωθημενα καθολου!!! Καβαλα την μηχανη και τρεχα στους δρομους σαν τρελλος και ολα θα πανε καλα!!! Εγω εμαθα πολλα απο σενα παντως, κι οτι και να λενε για σενα εγω ξερω πως αν παρω μηχανη θα ειμαι φιλος σου! Παω να παρω μια χαρλευ να γουσταρεις ρε φιλαρα!!!! Θα σου χρωστω ευγνωμοσυνη για παντα!!!! Και πολλα φιλακια ρε!!! ![]() ROCK ON!!! ROCK ON MAN !!!! |