Notos
()
Thu Jan 03 2008 09:07 AM
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε;

Quote:

Το "αξιοθρήνητε" που συνήθως γράφει ο USAff σε σχέση με τα λαχαναγορίτικα τα δικά σου note, είναι πταίσματα. Μεγάλωσες λίγο και πίστεψες πως γνήσια δήλωση εθνικής ταυτότητας είναι να βρίζεις σα χαμάλης, γυναίκες κυρίως. Και αυτό ουδεμία σχέση έχει με τις "γεροντοκόρες" και τα πικαρίσματα που γράφω κι εγώ. Θαρρείς ίσως πως ο καθένας δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο μιας και το θεωρείς πραγματική επανάσταση να μπορείς να βρίζεις ελεύθερα σπάζοντας τα δεσμά του μπαμπά που σ' έδερνε τα προεφηβικά χρόνια. Νομίζεις πως είναι τάχα κανένα κατόρθωμα. Καημένε μου!
Το γεγονός και μόνο ότι ο καθένας με ένα απλό search μπορεί να δει και τις 1046 δημοσιεύσεις σου στις οποίες κλαις σε όλες ανεξαιρέτως, από μόνο του δηλώνει το μέγεθος του ψυχολογικού προβλήματος λόγω του διχασμού προσωπικότητας.

Και ψυχαναλυτης, και μηχανοβιος, και ροκας, και κριτης...
Τοσα χαρισματα που εχεις Νουλλη μου το λιγωτερο που μπορω να κανω ειναι να υποκληθω δημοσιως, και να υποβαλω τα σεβοι μου!

Εχεις απολυτο δικηο, θα τα λαβω ολα αυτα υπ οψιν και θα γυρισω ποιο σωστος ακομη!!!Σ ευχαριστω που μου εδειξες το μεγεθος του προβληματος μου.Τι θα εκανα χωρις εσενα; Μου λες; Πως θα ζουσα σε αυτον τον χωρο;

Νουλλη μου παρε το φορουμ εσυ, πρεπει να το παρεις, δεν ειναι αλλος σαν εσενα εδω!!! Μονο εσυ μπορεις να μας τα λες ολα σωστα και τελεια, εισαι απιστευτος, μοναδικος, ασυγκριτος, ο μπαμπα σου πρεπει να ειναι πολυ περηφανος για σενα, που δεν εχεις καθολου απωθημενα...

Αμ η μηχανη σου και οι ροκιες σου δειχνουν ατομο "born to be wild" Μπραβο ρε Νουλλη τα καταφερες να εισαι τελειος και να μην εχεις απωθημενα καθολου!!!

Καβαλα την μηχανη και τρεχα στους δρομους σαν τρελλος και ολα θα πανε καλα!!! Εγω εμαθα πολλα απο σενα παντως, κι οτι και να λενε για σενα εγω ξερω πως αν παρω μηχανη θα ειμαι φιλος σου! Παω να παρω μια χαρλευ να γουσταρεις ρε φιλαρα!!!!

Θα σου χρωστω ευγνωμοσυνη για παντα!!!! Και πολλα φιλακια ρε!!!

ROCK ON!!! ROCK ON MAN !!!!

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2