|
|
|||||||
Quote: Σε καταλαβαινω μεν αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Τα εχω πει πολλες φορες αλλα δεν θελει κανεις απο την "παλια φρουρα" να τα κατανοησει. Ειναι καπως σαν τον στρατο εδω μεσα, υπαρχουν οι παλιες οι κλικες, και βγαζουν ολους τους καινουργιους σκαρτους. Τα ξερουμε ολοι, εμενα π.χ. με εχουν βγαλει υβριστη και κλαψιαρη... Ο Νουλλης εχει βαλθει να δειξει στον Γιωργο οτι μπορει να με βαλει στην θεση μου...Ειναι ο κατα φαντασια μπατσος του φορουμ π.χ.κι αυτο γιατι υπαρχουν απωθημενα οπως ακριβως κατηγορει εμενα στο προηγουμενο ποστ!!! Εγω απ την αλλη κανω οτι μπορω να ειμαι ενταξει αλλα δεν το μπορουν ...Θελουν να με κανουν να αρχισω παλι να τους τα σουρνω...(Βλεπε Νουλλη) Ετσι θα εχει δουλεια ο Νουλλης και θα επιβεβαιωνεται... Κατι δεν παει καλα εδω μεσα χρονια, και παντα φταιει καποιο καινουργιο μελος η καποιο μελος που δεν ειναι κολλητος των παλιων! Ποτε δεν φταινε οι παλιοι. Αυτοι οι ποιο πολλοι εχουν γινει moderators αλλωστε και εκει καπου τελειωνει το δραμα του ομογενεια. Δεν κρυβεται με τιποτα αυτο πλεον εδω και χρονια επισης. Αυτο το ποστ π.χ. πολυ πιθανον να μετακομισθει στο underground...Γιατι απλα λεει την αληθεια, και δεν μπορουν με τιποτα να την δεχτουν. Τα ξερεις κι εσυ αλλα δεν μπορεις να τα πεις ουτε εσυ, γιατι ανοικεις κι εσυ στην "παλια φρουρα" Η ευκολη λυση ειμαι εγω να με βγαλετε κλαψιαρη και υβριστη και πως προσπαθω να κανω τον καθοδηγητη... Υπαρχει κομπλεξ τελεια και παυλα. Αν μιλαγανε καλα στα μελοι ολα θα ηταν πολυ καλυτερα ολα εδω μεσα. Αλλα μονο ειρωνεια ειναι, ταμπελες και ασεβεια. Εγω απλα εδωσα πισω οτι μου δωσαν, δεν προκαλεσα ουτε ξεκινησα κατι. Βεβαια θα ερθει τωρα Ο Νουλλης να με παει παλι κλαψιαρη γιατι δεν μπορει να κατσει να μιλησει... Αυτα, τα λεμε!
|