|
|
|||||||
|
Κοίτα φίλε, με 2-3 άτομα βρέθηκα πραγματικά σε ρήξη σε αυτό το φόρουμ και επέλεξα πιστεύω τον πιο αντρίκιο και τίμιο δρόμο: Είπα δηλαδή εφόσον έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με την πάρτι μου, να βρεθούμε τετ-α-τετ να το ξεκαθαρίσουμε επιτόπου το ζήτημα μιας και υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη. Υπέθετα πως αν δεν ήταν αδερφές που απλώς εκτονώνουν τα ένστικτά τους στα φόρουμς, θα μπορούσαν να μου πούνε κατά πρόσωπο και "αδελφή" και "ρουφιάνο" και "γλύφτη" και "όργανο" και ότι άλλο γουστάρουν. Παραδόξως και τις 3 φορές η μαλακία σταμάτησε. Που σημαίνει μάλλον ότι πήρα τον σωστό δρόμο. Έτσι λοιπόν αν δεν είσαι κι εσύ η ίδια αδερφή μπορούμε να το κανονίσουμε για ότι ώρα γουστάρεις. Αλλά αν δεν έχεις πρόθεση, για το όνομα του Αλλάχ, κόψε την κλάψα γιατί σε έχω βαρεθεί πια. Μας έχεις κουράσει όλους, όπως κάνουν τα κακομαθημένα κοριτσάκια. Όλη μέρα κλαίνε. Ήμαρτον. Παραδινόμαστε. Υ.Γ Και δεν συζητώ καν το πόσο αντρίκιο θα ήταν, εφόσον έχεις πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη αυτού του φόρουμ, να πήγαινες να πιείτε κανένα καφεδάκι αφού μάλιστα σε έχει καλέσει κιόλας και ούτε είναι και τόσο... απολίτιστος όσο είμαι εγώ. Αλλά φυσικά τώρα μιλάμε για αντρίκια πράγματα. Άρα σε λάθος άτομο τα λέω. |