|
|
|||||||
|
Τελικά τα διόδια όμως για ποιούς ακριβώς λόγους τα πληρώνουμε; Για να δούμε ποιος είναι ο παράνομος δηλαδή. Αν προσπαθείς να με πείσεις για την καλή πρόθεση των καλών αυτών ανθρώπων, δυστυχώς δεν πείθομαι με τίποτα. Απλώς γιατί ο προ-τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ αξίας... 2600 ευρώ, για τα οποία δεν δεχόταν διακανονισμό μια χωντροκώλα και τελικά αναγκάστηκα να ανοίξω μια μαύρη τρύπα στα οικονομικά μου σε ακατάλληλη εποχή, ανακλήθηκε με τον τελευταίο λογαριασμό που μου επέστρεψε το ποσό και την δικαιολογία ότι.... δεν είχαν ανθρώπους να κάνουνε μετρήσεις και έφτιαχναν λογαριασμούς στην τύχη. Αν ήμουν καχύποπτος (που δεν είμαι φυσικά χεχε) θα έλεγα πως η ΔΕΗ μου πήρε τα λεφτά για να τα παίξει τυχερά παιχνίδια και έπειτα να μου τα δώσει πίσω. Ποιός νόμος και ποια ηθική ακριβώς με κρατάει ώστε να μην βάλω γκαζάκι στο αυτοκίνητο της χωντροκώλας διευθύντριας; Γιατί δεν έχω σκοπό να πάω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Πιο ωραία είναι να πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα. Και μιας που το θυμήθηκα (πολλά τέτοια γίνονται τώρα τελευταία και σε πάρα πολλούς) ο ΟΤΕ ήταν λίγο χειρότερος γιατί δεν μου επέστρεψε σε μετρητά τα 200 ευρώ που "κατά λάθος" μου έκλεψε. Μου είπαν ότι θα τα αφαιρέσουν από τους.... επόμενους λογαριασμούς. Κρίμα, γιατί εγώ μετρητά τους τα έδωσα. Φαίνεται αυτή είναι η νέα επενδυτική πολιτική της ΝΔ. Η προκαταβολή για υπηρεσίες που έτσι κι αλλιώς δεν λαμβάνω! |