|
|
|||||||
|
Αφού βλέπουμε όλοι ότι το πράγμα με το κράτος δεν "τσουλάει" τίποτα κακό δεν βλέπω στην ιδιωτικοποίηση. Δεν θέλω να πληρώνω βεβαίως τους επιχειρηματίες προκαταβολή αλλά είμαι σίγουρος πως κι αυτοί με τη σειρά τους θα επικαλεστούν ότι χρυσοπληρώνουν και οι ίδιοι το κράτος. Τουλάχιστον όμως ξέρω από που θα ζητήσω τις ευθύνες. Ήδη δηλαδή βρίσκονται στο στόχαστρο, μπορεί αυτό τελικά να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του νοματάρχη. Ελπίζω να είναι δικομανής. Υ.Γ Αν οι εργαζόμενοι στα ΤΟΛ τώρα παίρνουν 700 ευρώ είναι μάλλον ένα πρόβλημα που θα πρέπει οι ίδιοι να βρουν τη λύση. Επίσης θα πρέπει να ζητήσουν μία λύση στο πρόβλημα με τα ρέστα. Αν έχω πάνω μου ένα "μοβ" για να πληρώνω, θα έχω μόνιμο teopas. Η "Νέα Οδός" θα μας οδηγήσει σε νέους δρόμους. Ερχόμουν τώρα με τη βροχή στο παγοδρόμιο και από τη Ν.Φιλαδέλφεια μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης μου 'φυγε η ψυχή. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι αψογότατος μέχρι το σημείο που έχει παραδοθεί το έργο και είχα να πολεμάω μόνο με τα στοιχεία της φύσεως. |