Quote:
Παράνομα συνθήματα όπως τα δικά σου είναι αυτά που πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν και πρίν προκαλέσουν προβλήματα -πρωτίστως σε σένα- και την οργή των αντιρατσιστών συμφορουμαίων, να διαγράφονται και να ξαποστέλλονται στου διαόλου τη μάνα ή στον ανακριτή!
1. Εκτός από εσένα και τους LAKHS (εμπάργκο κατά της Ελλάδας) , LAKHS O ELLHNAS ("Μακεδονία" για τα Σκόπια), enas (άλλα αντάλλων) - που είστε ένα και το αυτό πρόσωπο, δεν βλέπω κάποιον άλλον "συμφορουμίτη" να οργίζεται μαζί μου... 2. Σου αποστέλνω εκ νέου την ευκαιρία να με πας στον ανακριτή :
Quote:
Είμαι σε Ελληνικό φόρουμ και δεν γουστάρω τα σύμβολα και τα συνθήματα μιας εμπόλεμης χώρας μέσα σαυτό. Αν για σένα είναι 60 χρόνια δικαιοσύνης, για τα 3.500.000 Παλαιστίνιους -θύματα της σιωνιστικής γενοκτονίας είναι 60 χρόνια κατάφορης διάπραξης εγκλήματος. Για μένα προσωπικά, αυτή η ηλίθια διαφήμιση στο αβατάρ σου σε ελληνικό φόρουμ είναι απρόκλητη προβολή μίσους. Όσο λοιπόν θα τα βάζεις , εγώ θα λέω την άποψή μου καθαρά και όπως μούρχεται :
6Ο ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ !!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!
Είναι απόλυτο δικαίωμά μου να θέλω θανατική ποινή για κάθε σιωνιστή που εγκλημάτησε. Αν έχεις εγκληματήσει κι εσύ, επίσης και χωρίς να μου παίξει το μάτι! Περιμένω να κινήσεις την διαδικασία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Περιμένω επίσης από τους υπεύθυνους του φόρουμ να βγάλουν τα σιωνιστικά συνθήματα από το αβατάρ σου που υποκινούν μίσος προς άλλα έθνη που είναι εμπόλεμα με το Ισραήλ.
|