|
|
|||||||
|
RE 1: <<Έχω πήξει σαυτό το φόρουμ από "καλοθελητές" που : -Ζήταγαν εμπάργκο κατά της Ελλάδας το 2003 επειδή ήταν κατά του πολέμου στο Ιράκ -Έβριζαν χυδαιότατα και έδιωχναν΄Έλληνες που έμπαιναν σαυτό τοφόρουμ -Σήκωναν με την πρώτη ευκαιρία ξένες σημαίες με πρώτη αυτή του Ισραήλ -Έβριζαν ό,τι ιερό και όσιο της Ελλάδας>> Λυπάμαι που συνέβησαν όλα αυτά. Μήπως, όμως, αυτό επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα μας γεννά ακόμη πολλούς "Εφιάλτες"; RE 2: << Ως αποτέλεσμα, ενώ αυτό το φόρουμ θα μπορούσε να είναι βήμα του παγκόσμιου Ελληνισμού, ισάξιο των μεγαλυτέρων διαδικτυακών πυλών της Ελλάδας, κατάντησε ένα καφενείο με 3-4 τακτικούς θαμώνες.>> Ποιος εμποδίζει τους Έλληνες πατριώτες όπου γης να συμμετάσχουν μαζικά στο φόρουμ τούτο και να περιθωριοποιήσουν τους 3-4 ανθέλληνες; Μήπως η αδιαφορία τους; Μήπως η χλιαρότητά τους; Ο Ιησούς φέρεται να έχει πει χαρακτηριστικά ότι τους χλιαρούς θα τους εξεμέσει! (Αποκάλυψη 3:16) Συμφωνώ απόλυτα. RE 3: <<Για τούτο, εκτός από την κατανοητή προσπάθεια των ανθελλήνων που στέφθηκε τελικά με επιτυχία, σοβαρή ευθύνη έχουν και οι υπεύθυνοι του φόρουμ που συχνά δίνουν την εντύπωση πως η ιστοσελίδα λέγεται "νηστεύσαντες και μή νηστεύσαντες" και όχι "ομογένεια"...>> Οι υπεύθυνοι του φόρουμ φαίνεται πως είναι δημοκράτες και δεν φιμώνουν ούτε αποκλείουν κανένα. Προσωπικά έχω διαγραφεί από πολλά Ελληνικά φόρουμ, τόσο εκείνα που βρίσκονται στα "αριστερά" όσο κι εκείνα που βρίσκονται στα "δεξιά" του πολιτικού χάρτη, παρόλο που συνήθως έγραφα με ψευδώνυμα. Και βέβαια έχω εκδιωχτεί κακήν κακώς από τα Ελληνικά θρησκευτικά φόρουμ. Έτσι είμαι ευγνώμων στους διαχειριστές της omogenia.com που μου επιτρέπουν να εκφράζομαι όπως σκέπτομαι.. Όσο για το σπίτι μας, την Ελλάδα, θα την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις σε πολιτικές των κυβερνήσεών μας που βρίσκω σωστές, όπως είναι η φιλειρηνική της εξωτερική πολιτική, αλλά θα την κρίνω όταν, κατά την άποψή μου, η εξουσία (πολιτική ή θρησκευτική) έχει άδικο, πιστεύοντας ότι αυτό είναι ιερό χρέος μου.. Το "λιβάνισμα" και το κουκούλωμα δεν μου άρεσαν ποτέ, αφού δε φέρνουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. Στο αενάως εξελισσόμενο Σύμπαν, όπου, παρεπιμπτόντως, κυριαρχεί ο άγραφος Νόμος κι όχι το συναίσθημα, συντελείται ένας αέναος πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού, της Αλήθειας και του ψέματος, με την Αλήθεια να προσπαθεί να επικρατήσει σε κάθε ψυχή, σε κάθε έθνος, και στην ανθρωπότητα ολόκληρη. Θέλουμε δε θέλουμε, λοιπόν, συνειδητά ή ασυνείδητα, τα άτομα και τα έθνη είναι εγκλωβισμένα σ' αυτόν τον αόρατο πνευματικό πόλεμο της συμπαντικής εξέλιξης ο οποίος αντανακλάται στο υλικό πεδίο αφήνοντας πίσω του θύματα και πολύ ανθρώπινο πόνο. .. Εγώ έχω κάνει την επιλογή μου: Να υπηρετώ την Αλήθεια, έστω κι αν αυτό με φέρνει συχνά σε σύγκρουση με την εξουσία της χώρας μου. Πιστεύω ότι υπηρετώντας την Αλήθεια, εξυπηρετώ και το πραγματικό συμφέρον της πατρίδας μου, η κατάσταση της οποίας, δυστυχώς, προς το παρόν με πληγώνει, όπως πληγώνει και καταδυναστεύει κάθε πολίτη, εκτός φυσικά από τους ίδιους τους θύτες - εκτελεστικά όργανα ενός διεφθαρμένου πολιτικού, θρησκευτικού, οικονομικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου.. |