Maria Seferou
(Member)
Thu Jun 05 2008 12:56 AM
Re: Τι θα γινόταν αν μια μέρα δεκαπλασιάζονταν οι μετανάστες;

Τι θα γινόταν αν οι μετανάστες στη χώρα μας διπλασιάζονταν, τριπλασιάζονταν, έφταναν το 100% του πληθυσμού, το 200% του πληθυσμού, κλπ.;
Έχεις κάνει αναλογιστική μελέτη να δεις πόσους ακριβώς μετανάστες μπορεί ν' απορροφήσει μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα, χωρίς να δημιουργηθούν εκρηκτικά κοινωνικά προβλήματα; Πόσους; Για πόσους υπάρχει η απαιτούμενη υποδομή ώστε να έχουν ικανοποιητική ιατρική περίθαλψη και ασφάλιση;

Δώσε μου σε παρακαλώ ένα νούμερο μπας και διαφωτιστώ.
Δώσε μου έναν αριθμό και πες μου αν ήσουν εσύ Πρωθυπουργός τι μέτρα θα έπαιρνες για να μην ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός;

Το μεταναστευτικό ζήτημα, φίλε, είναι το πιο πολύπλοκο πρόβλημα της Ευρώπης σήμερα, και δεν υπάρχουν εύκολες συνταγές για την αντιμετώπισή του.Τι κάνουν οι άλλες χώρες της Ευρώπης για τη μετανάστευση; Καλοσωρίζουν όλους όσους εισέρχονται στη χώρα τους ως λαθρομετανάστες; Δεν το φαντάζομαι...

Είναι καλό να είμαστε ρομαντικοί και φιλάνθρωποι, κι εγώ μαζί σου είμαι σ' αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές.
Τι θα έκανες αν η Ουκρανέζα, π.χ., που απασχολείς στο σπίτι σου κουβαλούσε κάποια μέρα όλο το σόι της από την Ουκρανία; Θα τους καλωσόριζες όλους; Θα έβγαινες από την κρεβατοκάμαρά σου για να μείνουν αυτοί; Θα άφηνες νηστικά τα παιδιά σου για να χορτάσουν οι ξένοι σου;

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2