|
|
|||||||
|
Η κυρία βρίσκεται στο γυναικολόγο και του αναλύει το πρόβλημα. Ο γιατρός αφού ακούει προσεκτικά, της ζητά να γδυθεί και μπροστά στον καθρέπτη να σταθεί σε θέση "κατακόρυφο" με τα πόδια στον αέρα ανοιχτά. Η κυρία δέχεται ενα πολιτισμικό σοκ αλλά τι να κάνει? Υπακούει σκεφτόμενη πως αν πεί κάτι θα τον προσβάλλει. ....Ετσι κι αλλιώς ήταν καλή στο κατακόρυφο από το γυμνάσιο. Ο γιατρός βάζει το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της, ψύχραιμα διεισδύει το πηγούνι του στο επίμαχο σημείο και παραμένει εκεί σκεπτικός για 5 λεπτά. Στη συνέχεια της ζητά να ντυθεί και της δίνει μια αγωγή κλείνοντας ένα ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου για να δουν αν λύθηκε το θέμα. Η γυναίκα αποχωρεί έκθαμβη και γεμάτη απορίες τις οποίες συζητούσε με ενθουσιασμό όλη την εβδομάδα που ακολούθησε με όλες τις φίλες της διότι όντως το πρόβλημα εξαφανίστηκε σχεδόν από την δεύτερη μέρα. Επιστρέφει λοιπόν στο γιατρό και τον ενημερώνει για τα αποτελέσματα. Εκείνος ικανοποιημένος την αποχαιρετά αλλά η γυναίκα δεν μπορεί να κρατηθεί και του λέει: "Γιατρέ μου είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την επαναστατική εξέταση που μου κάνατε σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου!" Ο γιατρός: "Κυρία μου σας ευχαριστώ αλλά δεν σας εξέτασα. Απλά ήθελα να δώ αν μου πηγαίνει το μούσι." |