|
|
|||||||
|
Πριν πάει ακόμα στο euro 2004 η εθνική ομάδα, και όταν πήγε, και αφού το πήρε, και τώρα που μιλάμε, πολλοί Έλληνες φίλαθλοι αναρρωτιόνται γιατί πρέπει σώνει και καλά να παίζει ο Βρύζας σε αυτήν την ομάδα. Ασφαλώς και πρόκειται για γερμανική ξεροκεφαλιά (ουσιαστικά παίζουμε με 10 παίκτες) την οποία πληρώσαμε και σήμερα με την Ουκρανία. Είναι άχρηστος παντελώς με την μπάλα στο χόρτο και εκ' των αποτελεσμάτων είναι άχρηστος και στο ψηλό παιχνίδι. Όποιος είδε το αντίθετο σήμερα με την Ουκρανία ή στον αγώνα με την Τουρκία ας μου πει. Μπορούμε να μιλήσουμε και για προηγούμενους αγώνες, αφού 9 στις 10, παραμένει άχρηστος. Αν πρέπει ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος να κάθεται στον πάγκο για να παίζει κάποιος που παίζει στην Ω' Ιταλίας (ειλικρινά δεν ξέρω που παίζει, ούτε η μάνα του δεν ξέρει), μόνο σαν μαζοχισμός μπορεί να χαρακτηριστεί. Να σημειώσω εδώ ότι μα το Θεό δεν έχω κανένα παράπονο από όλη την υπόλοιπη 18αδα, ακόμα κι αν τυχαίνει ένας παίκτης να είναι στην χειρότερή του κατάσταση. Αλλά αυτό με το Βρύζα δεν το αντέχω άλλο. Τα νευρααααααααααααααααα μουυυυυυυυ!!!!!! |