JoKeR
(stranger)
Wed Nov 07 2007 02:28 AM
Re:!?!?!?

Quote:

Ούτε εμείς που είμαστε γαύροι δεν τσιμπάμε σε τέτοια αγκίστρια.

Πού να τσίμπαγες δηλαδή.. πόσα περισσότερα θα έγραφες?

Quote:

Quote:

Δικαίωμά σου να σνομπάρεις το μπάσκετ

Αν είναι να μιλάς, μίλα με επιχειρήματα και φέρνε τα quotes ώστε να αποδεικνύεις τους ισχυρισμούς σου, αλλιώς η προσπάθεια να δημιουργήσεις εντυπώσεις δεν έχει αποτέλεσμα.

βλ. πρώτο δικό σου post για αποκούμπια κ βασιλίαδες των σπορ

Quote:

Quote:

Είναι πάγια τακτική αυτού που δέν εχει επιχειρήματα και είναι σε δύσκολη θέση να μπλέκει πρόσωπα, καταστάσεις και θέματα..

Θα κάνω μία συλλογή από posts του nulli για να αποδείξω το αληθές των γραφόντων σου.

κ εμένα τί μου το λές? βρείτε τα μεταξύ σας..

Quote:

Quote:

Από την ανάκριση που έγινε, κάποιο γαυράκι ομολόγησε, κατονομάζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα, συνδεσμίτες και υπαλήλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός...

Το βαζελάκι το σκότωσε αυτοκίνητο, όχι χέρι ανθρώπου (στις κινήσεις εντυπωσιασμού πάντως είσαι καλός). Ο γαύρος ομολόγησε ποιος κανόνισε το "ραντεβού" από την δικιά του μεριά και σειρά έχει να κάνει και ο βάζελος το ίδιο. Αυτά είναι χαζά και ανόητα παιχνίδια που δεν βγάζουν πουθενά.

Σιγά μην έπαθε και αεροπορικό δυστύχημα... κανοτόμασε συγκεκριμένα πιοι τον μαχαίρωναν και ποιος του έριξε την τελευταία μαχαιριά..

Quote:

Quote:

γιατί δεν παραδέχεσαι απλά ότι κέρδισε πάλι ο καλύτερος?

Τεκμήριο #1 Κάν'το flat για να δεις και τα υπόλοιπα συγχαρητήρια από τους υπόλοιπους γαύρους.

Βάζω μόνο 2-3 δικές μου απαντήσεις σε δύο επιτυχίες του βάζελου, αλλά αν ψάξεις στο site, θα βρεις πολλές.

Μπράβο σου, αφού τότε ξέρεις να το κάνεις.. ας έκανες το ίδιο και μετά από αυτόν τον αγώνα αντί να ψάχνεις φτηνές δικαιολογίες. Απαντάω στα γραφόμενα σε αυτό το topic.. Προφανώς δέν θα διαβάσω όλα τα post σου (και κάθε χρήστη) πριν απαντήσω σε ένα topic

Quote:

Αλήθεια, υπάρχει κάτι αντίστοιχο από τους βάζελους;;; όχι βρε αδελφέ μόνο για τον γαύρο, αλλά για το χανούμι ή οποιαδήποτε άλλη Ελληνική ομάδα; Η απάντηση;;;;; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Σας πονάει όταν χάνετε και είναι ολοφάνερο. Σας πονάει ακόμα περισσότερο να δώσετε συγχαρητήρια σε μια ομάδα που τα αξίζει αν αυτή δεν είναι ο βάζελος.

Άν νομίζεις ότι ο γαύρος σε κάνει περήφανο για κάτι εκτός Ελλάδος και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε και οι υπόλοιποι, άνοιξε ένα topic και όποιος θέλει άς απαντήσει... Σε προσωπικό επίπεδο, είχα δώσει συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τους βαθμούς που συγκέντρωσαν πριν μερικές βδομάδες... ψάξε και κάπου θα το βρείς..

Quote:

Και εν κατακλείδι,

Quote:

2.5 ώρες περισσότερο ελεύθερο χρόνο για φέτος

χαίρομαι, που αντί να κατέβω στο επίπεδο σου και να σου απαντήσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σαφέστατα σου άξιζε σε εκείνο το συγκεκριμένο thread, προτίμησα να σνομπάρω εσένα και το ΠΡΟ-ΠΟ σου ες αεί, γιατί τελικά κέρδισες και εσύ από αυτή μου την επιλογή. Άρα μου είσαι υπόχρεος.

Δεν νομίζω ότι το ΠΡΟ-ΠΟ το έφτιαξες για να παίζεις μόνος?! Γιατί αν δεν φροντίσεις σύντομα να περιορίσεις την "έξυπνες" ατάκες σου τουλάχιστον προς τους παίχτες του ΠΡΟ-ΠΟ τότε θα μείνουν 3-4 και θα είσαστε μια ωραία μικρή παρέα!

Καρα-off-topic... υπάρχει αντίστοιχη ενότητα για να γράψεις τα σχόλιά σου περί ΠΡΟΠΟ.. και να λάβεις τις απαντήσεις που σου αξίζουν...

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2