Vessis
(Silent friend)
Wed Apr 19 2006 12:18 AM
Re: Αρνητική πρωτιά στον διαδικτυακό αναλφαβητισμό

Αγαπητοί φίλοι γειά σας
Όπως θα δείτε είναι το πρώτο μου post έτσι χαιρετώ τους πάντες εδώ.
Περνούσα και είπα να μπώ!...να πώ μιά καλημέρα!
Μην τα ρίχνετε όλα στους Έλληνες και μάλιστα στους επαρχιώτες δεν φταίνε αυτοί.
Οταν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις γιά να χρησιμοποιήσεις τις ευρυζωνικές υπηρεσίες και γενικά το διαδίκτυο είναι επόμενο να μην έχεις πολλούς που ασχολούνται.
Οπως ίσως ξέρετε ή...δεν ξέρετε σύνδεση adsl στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα μπορούν να έχουν μόνο ένα μικρό μέρος των Ελλήνων γιά πολλούς και διαφόρους λόγους.
Στις μεγάλες πόλεις και που έχεις πρόσβαση η ταχύτηττα που σου επιτρέπεται εκτός αν έχεις πολύ γεμάτο πορτοφόλι είναι 512 (θα γελάνε οι φίλοι μας εκτός Ελλάδος) όταν στοιχίζει περίπου 80 δολάρια το μήνα και αν πάς στην 1024 που είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα στην Ελλάδα θέλεις 120 δολάρια!
Μετά έρχεται η διαθεσιμότητα.Εγώ είμαι στο διαδίκτυο από το 1996 αλλά ακόμα και σήμερα είμαι με dial-up επειδή είμαι εκτός μεγάλων πόλεων και όπως το βλέπω ούτε το 2010 δεν θα έχω dsl
Πως θέλετε να πάει ο νέος της επαρχίας στο διαδίκτυο και να ενδιαφερθεί γιά την τεχνολογία όταν αυτή του είναι εκ των πραγμάτων απαγορευμένη.
Μην πετροβολείτε λοιπόν τους πατριώτες μας .
Επιπλέον η Ελλάδα λόγω κλίματος αλλά και...ταμπεραμέντου δεν επιτρέπει σε κάποιον να είναι κλεισμένος μέσα μπροστά σε μιά οθόνη καλύτερα είναι στην.....καφετέρια.
Οσο γιά το δορυφορικό Internet καλύτερα να μην μιλάμε γιαυτό.Μία εταιρεία το ξεκίνησε και αφού ξεγέλασε τους πάντες βρέθηκαν να έχουν συνδέσεις με ταχύτητες μικρότερες της dial-up(HellasDigital)
Πώς λοιπόν θέλετε να ενδιαφερθεί ο νέος γιά το διαδίκτυο εκτός κάποιων πορωμένων ....όπως εγώ...παρά την ηλικία

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2