|
|
|||||||
|
Αν και είναι off topic angel μου, όταν δίνεις 2.500,00 για να αγορασεις ενα απο τα top μηχανήματα κάπου η ατυχία οδηγεί σε μεγάλη αγανάκτηση. Εννοείται οτι είχα τεράστια εμπιστοσύνη στην Sony έως τότε. Για να επιστρέψω στο θέμα μας, η ουσία είναι οτι το service που προσφέρει τοπικά η καθε εταιρεία τελικά μετράει πολύ. Μηχανήματα είναι κι όλο και κατι μπορεί να σου τύχει. Μα να πρέπει να περιμένεις να πάει στο Βέλγιο για να σου κάνουν έστω και μια απλή επιθεώρηση? Στην καλύτερη περίπτωση χρειάζονται 3 μέρες για το πήγαινε-έλα μόνο. Χώρια που πληρώνεις νομίζω 80-100 euro πάνω κάτω, έχεις δεν έχεις πρόβλημα. Αν είσαι βέβαια εντός εγγύησης Sony, δεν πληρώνεις τίποτα ωστόσο η αναμονή παραμένει (μια βδομαδούλα τουλάχιστον). Αν είσαι επαγγελματίας τι κάνεις? Επίσης φαντάσου με να έχω πληρώσει 300,00$ για extended global guarantee στο best buy και να μην μπορώ να παω πουθενά εδώ για να μου κάνουν ένα απλό τεχνικό έλεγχο. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα καθώς ανακάλυπτα όλα αυτά! Ούτε καν μπορούσα να φανταστώ κατι τέτοιο όταν το αγόραζα. Επίσης η υπόθεση european και non european models είναι σημαντική εφόσον είναι μια εφαρμοσμένη τακτική απο ορισμένες εταιρείες. Το συμπέρασμά μου μετά από όλα αυτά είναι πως θέλει τελικά λίγο ψάξιμο η υπόθεση πριν αγοράσεις ένα μηχάνημα ιδιαίτερα αν πρόκειται να στηρίξεις την εργασία σου πάνω σ'αυτό και σε εισαγωγικά ζηλεύω τον fanatic γιατί αν κι εγώ είχα κάνει αυτό που κάνει εκείνος εδώ, ίσως είχα αποφύγει αυτό που πέρασα. |