|
|
|||||||
|
Καλέ μου φίλε. Δεν είναι λίγο γενικός ο όρος "ίντερνετ" που αναφέρεις; Στην απεραντοσύνη του ίντερνετ κάποιος είχε την ιδέα να κάνει ένα site με τίτλο ομογένεια. Η γνώμη μου αλλά και η ευχή μου, είναι να γίνει αυτό το site ένα καταπληκτικό καφέ λοιπόν. Ένα club αν θέλεις. Ανήκω σε μια τιμημένη ράτσα και θέλω όποιος αδελφός μου ανά τον κόσμο μπαίνει εδώ μέσα να περνάει όμορφα και να μην ξεκολάει απο δω. Να αισθάνεται υπερήφανος για τους συμπατριώτες του και ως εκ τούτου για την πατρίδα του. Αν έχω κέφι για trollers, υπάρχουν εκατομμύρια γωνίτσες στο "ιντερνετ" που αναφέρεις, για να πάω να τους θαυμάσω. Ναι προσωπικά εγώ θα 'θελα να έχουμε όλοι στο chat ταυτότητα και φυσικά δεν εννοώ την αστυνομική μας. Όπως εν πολλοίς γίνεται κι εδώ στο forum. Ένα ψευδώνυμο είσαι κι εσύ, αλλά έχεις ταυτότητα εδώ στο forum. Γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και στο chat; Επειδή εκεί ο διάλογος γίνεται σε πραγματικό χρόνο; Ή επειδή εκεί τρέχουν τα κείμενα και δεν καταγράφονται; Αυτό είναι φίλε; Πετάμε τα "γαλλικά" μας στο chat επειδή ξέρουμε πως εκεί δεν θα μας καταγράψουν και δεν θα μας ανακαλύψουν; |