equinox
(Member)
Thu Apr 24 2008 02:37 AM
Re: EXEI TO CHAT PROKATALIPSH???

Quote:

Quote:

Τιμωρία με βάλατε?!!!

Αντιγράφω από το online λεξικό Ελληνικής γλώσσας του Τριανταφυλλίδη.

τιμωρία η [timoria] O25 : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του τιμωρώ, μέσο που χρησιμοποιείται εναντίον προσώπου το οποίο έχει παραβεί κάποιο νόμο ή κανονισμό: Eπιβάλλω αυστηρή / επιεική / δίκαιη / άδικη / παραδειγματική ~, ποινή. O δάσκαλος έβαλε στην τάξη ~. Bάζω ένα παιδί ~, του επιβάλλω μια τιμωρία. Θεώρησε την αρρώστια του σαν ~ από το Θεό για τις αμαρτίες του, θεία δίκη. [λόγ. < ελνστ. τιμωρία, αρχ. σημ.: `εκδίκηση΄]

Επειδή λοιπόν από ανθρώπινης πλευράς δεν συντρέχει κανένας λόγος ποινής ή εκδίκησης (για την Θεία Δίκη δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω) και για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, το πρόβλημα αυτό είναι γενικό και έχει αναφερθεί στο ίδιο topic σαν πρόβλημα DNS , το είχα δε και εγώ αρκετές φορές.

Λέμε πρόβλημα dns αλλά εδώ και μήνες δεν δίνει κανείς κάποια βοήθεια επίλυσης.

Τι σημαίνει "πρόβλημα dns"?

Μιλάμε για πρόβλημα του omogenia?
Του provider που χρησιμοποιεί ο καθένας μας?
Ή για ρύθμιση στα πισιά μας?

Παρεπιπτόντως πλέον δοκιμάζω ένα άλλο άσχετο chat room ( Flash Chat v.4.7.11) και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα εισόδου ούτε μια φορά την ίδια στιγμή που στο ομογένια δεν μπορώ να μπω.

Αυτό εμένα μου λέει πως το πρόβλημα είτε επίτηδες είτε ακουσίως είναι στo server ή τις εφαρμογές του omo.

Κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια 5 ολόκληρους μήνες, παρ' όλο που σας τα γράφει ο κοσμάκης ότι ταλαιπωρείται και κάνετε πλακίτσα με τα posts τους.
Ακόμα και σε ελληνική δημόσια υπηρεσία να είμασταν, θα είχε δωθεί μια λύση σε 5 μήνες.

Ή λύστε το ή δώστε οδηγίες επίλυσης ή αλλάξτε προγράμματα.

Αλλιώς πείτε το ανοιχτά ότι δεν σας νοιάζει το room να τελειώνουμε.

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2