Notos
()
Wed Oct 11 2006 05:24 PM
Re: Cafe " To steki tou Notou"

Den einai apo to kafeneio to palhkari, apo allou einai! Exei orkistei pws den milaei ksana me mena. Gi auto eriksa thn bibliothikh mesa sta delear...Einai poly morfwmenos to palikarh kai eipa na tou kanw ena dwro pou na tou armozei.

Emeis o aplos laos kanoume kai dwra,leme kai kana asteio na gelasei to xeilaki twn apodhmwn Ellhnwn, kai anamenoume na kanoun ntou oloi edw mesa ananewmenoi kai me kana kalo logo. Estw kai kammia prostyxia...

Pantws metaksy mas eixe arketes pswfies to forum, alla mas thn kanane giati den tis goustare kanenas edw mesa...Krima den se lksera tote!!

Den bariese kane mia aggareia kai deksou kana fresko kormi, pou ksereis mporei na allakseis gousta. Kales einai kai oi freskies,ki ama sou myrizoun poly wraia rixtes mesta dixtya na paroun psarila na goustareis...

H teleutaia pswfia pou fystikwsa htan ston strato...Kai meta eipa pote ksana, apo tote trww fresko psari mono.

Ola mia idea einai, ama eisai karaboskylo ola ta aletheis...Emeis oi prwteuousianoi exoume problhma me tis myrwdies...Ama bebaia meineis xwris koko kammia 2-etia tote phdas kai kotopoula... (bebaia egw tha to balw sthn mpaniera prwta gia kana eikositetrawro)

Se paw se Sarda, ton exeis ton xabale emfyto mesa sou! Eisai paixtronh...Toxeis big time!
Eisai na se kanw Captain tou kafeneiou?

Ama salpareis kata BoreioAnatolikes aktes rikse kammia fwtobolida!

Paw na parw psaria, mou anoikses thn oreksh gia thalassina.

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2