|
|
|||||||
|
Agapimenh Thessalonikia ![]() epeidh eissai sympa8estath, thelw na sou psi8yrissw st'ayti na dexteis thn protassh tou Svats gia koumparia! Asse pou aftos tis protasseis tis kanei mia mono fora kai ama sou fygei, sou'fyge ! ![]() Loipon akou me, prwton tha exeis koumparo sto Amerika! Edw oloi exoune mia 8eia apo to Sikago, essena ti kalytero 8a sou laxei, e? ! ![]() Episshs einai kai poly kouvarntas kai tha sas kanei enan big fat greek wedding, asse pou exei kai poly pygmh kai h8os kai vazei oria kai ston Notako, ama kamia fora, lew ama, o Notos sou kanei nera, oxi mono o Sardas , alla kai o Svats 8a sou ston epanaferoune sto pits fitili! ![]() Telos, an opws to leei h laikh rhsh, o koumparos kai h koumpara klp..., exeis thn vevaiwssh oti o Svats einai poly kala sta myala tou, orio8ethmenos me sygkrothmeno psyxismo kai proswpikothta, eytyxismena paidika xronia, mh sygxwneytikh sxessh me to oikogeneiako tou perivallon ara apostassh apo to pi8ano antikeimeno agaphs kai erwtos ... dld essena. ![]() Gia afto sou lew koukla mou, giourgia ston tavla me ta koulouria !!! ![]() Paranyfakia parhggeiles h xreiazessai?? Filakia
|