Skylitsa
(ÈåóóáëïíéêéÜ)
Sun Mar 04 2007 06:16 AM
Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΤΟΣ;;;

Νότε (προσοχή παρακαλώ στο ότι έχετε κατέβει σκάλες πολλές από το "Αγαπημένε, Αγαπητέ και Φίλτατε"),
όλα αυτά τα λέτε διότι δεν έχετε δοκιμάσει, έως τα τώρα, τα σουτζουκάκια τα σμυρναίικα και τα κολοκυθάκια με τη γιαλατζή τη γέμιση που φτιάχνω. Ρωτήστε και αλλού περικαλώ να μάθετε τι χάνετε...

Την πρότασή σας την έχω σκεφθεί, πολλάκις, και φυσικά και την αρνούμαι! Σας γράφω λοιπόν ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, και σας στέλνω και ένα τραγουδάκι να το έχετε να το θυμάστε τις στιγμές που, μόνος, πειναλέος και στερημένος από την ανιδιοτελή αγάπη και έρωτά μου, θα μουρμουράτε:

"Απ' την Πόλη ήρθε μια προχτές κι έκαψε πολλές καρδιές. Έτσι έκαψε κι εμένα αχ, και στάζει η καρδιά μου αίμα.
Τα ματάκια της, τα φρυδάκια της, τα σγουρά μαλλάκια της, μ' έχουν κάψει την καρδιά μου και δεν βρίσκω πια τη γιατρειά μου.
Αχ, Πολίτισσα Ταταυλιανή, ντερμπεντέρισσα, μελαχροινή, θέλω ταίρι να σε κάνω και μαζί σου, φως μου, να πεθάνω."

ΥΣ: θα σας δώ πιθανόν στο δικαστήριο, αλλά δε νομίζω να ...παρεξηγηθείτε που δεν θα σας απευθύνω το λόγο...

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2