|
|
|||||||
|
AMOR Amor, ya no corre sangre por mis venas amor, las cosas de la vida nos separaron amor, eres el sol que alumbra mi memoria eres mia, me siento solito, abandonado del mundo Te necesito, yo te quiero mi vida sin ti es un desierto amor, amor, amor Amor, tu eres la estrella de mi cielo amor, quiero amarte con todo mi sentimiento, si, todo amor, de terciopelo son tus caricias, tus caricias te entregote doy el amor que yo tengo muy dentro Te necesito, yo te quiero mi vida sin ti es un desierto amor, amor, amor Amor eterno a mi lado amor, contigo, contigo... amor, te doy mi amor Te necesito, yo te quiero, mi vida sin ti es un desierto amor PS:kaneis Valentinos-a an mporei as kanei mia metafrash
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Oi gnwseis mou sta ispanika mhdamines alla me ligh fantasia mia eleutherh metafrash .... o hlios h thalassa ekeinos ekeinh yposxeseis se agapw se sygxorw merw = ayto pws metafrazetai den kserw.. |
||||||||
|
|
|||||||
Quote: ![]() eisai sigourh oti to egrapses swsta to merw ? mipos ithele na pei ? ela mwre i ela mwrh pou s agapw kai se synxwrw ksexna esy ekeinon egw ekeinh kai pame kapou pou na exei hlio kai thalassa kai tha sou meinw pistos-h sto yposxome ![]() s agapw
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Η ερμηνεία.... λέξη προς λέξη έχει ως εξής : My love My love ,blood does not run through my veins anymore my love,the things in life have separated us my love,you are the sun that shines upon my memories you are mine,i feel alone,abandoned from the world I need you, i love you my life without you is a desert. My love, my love, my love. My love, you are the star in my sky my love, i want to love you with all my sentiments, yes all my love, your caress are all felt , your caress i give you my love that i have deep within me. I need you, i love you my life without you is a desert my love, my love, my love. Love eternally at my side my love with you,with you my love i give you all my love I need you, i love you,my life without you is a desert my love. |
||||||||
|
|
|||||||
|
Giwrgo elpizw na einai ayto pou zhtouses ... an 8es sto metafrazwkai sta Ellhnika!! |
||||||||
|
|
|||||||
Quote: agaphth 351 s efxaristw gia ton kopo pou ekanes . prin kaneis thn metafrash eimai periergos na dw posh fantasia exei h Ifigeneia sta ellhnika ![]() Quote: anamenoume loipon sto akoustiko mas ..... s efxaristw kai pali kalh sou mera kai xronia polla
|
||||||||
|
|
|||||||
|
OTAN TO APOLYTO VGAINEI NIKHTHS STHN CONTRA TOU ME TON XRONO gia na doume kai thn apopsh thn filosofikh peri erwta ![]() A(aaaaaaaaaalfa) Arxh kai Ω(wwwwwwwwmegaa) telos einai tyxaia h ilarh ekfrash tou prsopou sthn profora tou AAAALFA kai h kathfiasmenh sthn profora tou WWWWWWW ? |
||||||||
|
|
|||||||
|
Ανθός είναι ο έρωτας σκύψε και μύρισέ τον μ᾽αν τον κόψεις πρόσεχε για πάντα κράτησέ τον ! |
||||||||
|
|
|||||||
|
aaa jiorgo vazeis dyskola. Se opoia glwssa kai na to metafrasei kaneis to tragoydaki katalhgei panta se ena megalo s agapw. Xrhsimopoihse kai esy ligaki thn fantasia sou.. Allwste h agaph den exei synora..se oles tis glwsses ta idia synaisthimata shmainei. |
||||||||
|
|
|||||||
|
IFIGENIA 1000 ygev<uktcbs<zvliauszbvau jhgisancsauazc ak<efuzkcECVKU!!! KTGKBSSVBITLS? iysuiulsezvzascvsryr wazitvbzwzciluashiurcsa asegvorzeowbc arzv klsadhfhoiaer* jjawekeceve ty ps:gia tyxon orthografika lathh zhtw sygnwmh ek twn ptoteron |
||||||||
|
|
|||||||
|
xm, nomizw pws symfwnw kai egw mazi sou. |
||||||||
|
|
|||||||
Quote: ela na matheis sthn plateia vathis ela na matheis prin sto pw .....kai patheis
|
||||||||
|
|
|||||||
|
agaph mou agaph mou, to aima den kylaei stis fleves mou allo agaph mou ta pragmata (peristaseis) ths zwh mas exoun xwrisei eisai o hlios pou gyalizei epanw stis anamnhseis mou eisai dikos/h mou, aisthanomai monos/monh, egkataleimenos apo ton kosmo se xreiazomai , s agapw agaph mou erhmos h zwh mou xwris esena agaph mou agaph mou, eisai tou ouranou mou to asteri agaph mou , thelw na se agapw me oles mou tis aisthiseis, nai oles agaph mou, ta xadia sou ta noiwthw ola ..ta xadia sou sou dinw thn agaph mou pou einai vatheia mesa mou se xreiazomai, se agapw erhmos h zwh mou xwris esena agaph mou.. aiwnia agaph sto pleuro mou h agaph mou me sena..me sena agaph mou sou dinw olh mou thn agaph se xreiazomai, se agapw, erhmos h zwh mou xwris esena agaph mou.... kapws etsi a la ellhnika amor amor
|
||||||||
|
|
|||||||
Quote: yperoxh metafrash pws tha mporouse alwste na htan diaforetika otan kapoios thn kanei me toso fun efxaristw poly ifi
|