|
|
|||||||
|
Dystyxws xasame kai apoklistike i Olympiakara apo to Champions League. Pantws I Parousia tou Olympiakou fetos dinei megales elpides gia ta epomena xronia pou erxonte. SVATS Tou xronou tha ta pame kalytera |
||||||||
|
|
|||||||
|
HIGHLIGHTS ----------- . . . . . . . . . . . . . . . . . . Αλλά εντάξει, γενικώς αστειεύομαι. . . . -Πρώτον, ο Λεμονής έχει αποκτήσει άλλοθι και δεν θα απολυθεί -Δεύτερον, είδαν τον αιώνιο αντίπαλο ολόκληρες δεκαετίες πίσω. Αυτός τώρα θέτει τις βάσεις όπως και οι ίδιοι παραδέχονται (εδώ γελάμε αλλά τεσπα). Είναι ικανοποιημένοι και με την μετριότητα σε σημείο που να την θεωρούν άθλο, αυτό είναι το καλύτερο δυνατόν που μπορούν να καταφέρουν. Είμαι τυχερός που όταν θα πεθαίνω θα έχω ως ανάμνηση τόσο εξωφρενικές γιορτές, όπως εκείνη η ανοιξιάτικη βραδιά του 1996. Αλλά δεν είναι και η μόνη, γιατί έχω περάσει πολλές γιορτινές βραδιές. Μία ακόμη απόδειξη πως ο Θεός ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ! Υ.Γ Ένεκεν του παιχνιδιού αυτού, ο εξ' αναβολής αγώνας Ατρόμητου-ΠΑΟ στο γήπεδο του Κοσσόβου που εντελώς τυχαία μετατέθηκε για την ίδια μέρα, λογικό είναι να περνά στα ψιλά γράμματα. Βεβαίως πολύ δύσκολα κέρδισε ο ΠΑΟ ενάντια στις.... φυσικές αντιξοότητες. Κι ένα πεναλτάκι θάφτηκε και κάτι κωμωδίες με τους επόπτες εξελίχθηκαν, αλλά ευτυχώς παρέμειναν ψύχραιμοι μέχρι το τέλος. Αλλά και το μισό γκολ φτάνει. Αυτά τα ολίγα για να μην πιστέψει κανείς ότι στις νίκες ξεχνιόνται όλα και κανένας δεν γράφει τίποτα. Ντέρμπι ο Ατρόμητος. |
||||||||
|
|
|||||||
|
Kalomeleta kai erxetai... Afto to kalokairi tha mas deiksei polla gia tin proetoimasia tis omadas... |
||||||||
|
|
|||||||
|
oneiraaaaa....poulia mou taksidiarikaaaa...xoxoxo |